New Year’s Resolutions

Op 1 januari 2012 zijn Fieke en ik GL2R gestart. Aan het begin van het jaar stel je nieuwe doelen voor jezelf. Ook Fieke en ik deden dat. Er werd zelfs een blogpost aan gewijd. Meestal haal ik goede voornemens niet, omdat ze te ambitieus zijn, of omdat ik niet de volharding opbracht om door te zetten. Dit jaar lijkt het anders te zijn.

  1. Ik wil netter en verzorgder (lees: make up dragen en mijn haar stijlen) op mijn werk verschijnen
  2. Ik wil de New York Marathon dit jaar volbrengen
  3. Ik wil een nieuwe baan veroveren
  4. Ik wil minimaal 1.000 kilometer hardlopen
  1. Misschien ben ik één van de weinigen op de aardbol, maar ik ga het liefst de deur uit zonder make-up. Liever lig ik vijf minuten langer in mijn bed dan dat ik kort de tijd neem om mijn gezicht te beschilderen met van alles en nog wat. Ditzelfde geldt voor het stijlen van mijn haar. Maar ik weet gewoon dat als ik het allemaal wel doe ik er verzorgder uitzie. Iets wat in de communicatiebranche onbewust best belangrijk is. Ik ben tenslotte mijn eigen visitekaartje. De afgelopen maanden ga ik steeds vaker met make-up EN gestyled haar de deur uit!
  2. De intentie van GL2R was in eerste instantie om de blog te gebruiken als website waarop sponsoren samen met ons een verhaal mochten vertellen, om deelname aan de New York City Marathon mogelijk te maken. Helaas, maar wel redelijk voorspelbaar werden we niet ingeloot en sponsoren zoeken is eigenlijk best moeilijk. En toen ik toch een ticket wist te bemachtigen ging de Marathon niet door (logisch). Maar belangrijker nog, we  vonden een platform waarop we onze verhalen rondom sporten met jullie mochten en mogen delen. De droom om deze run samen te volbrengen is er nog steeds. Maybe next year?
  3. Als guerrilla marketing consultant had ik het prima naar mijn zin, het paste precies bij wie ik zelf ben. Toch ligt mijn liefde bij sociale media. Toen ik  in april werd uitgenodigd voor een oriënterend gesprek om wellicht een functie als community manager te vervullen kon ik mijn geluk niet op. Enkele maanden later werd kwam mijn dreamjob daadwerkelijk beschikbaar. And here I am, signed, sealed, delivered!
  4. As we speak zit ik op de 1.076 kilometer. Ook dit doel heb ik gehaald. Daar ben ik heel blij mee! Op naar de volgende 1.000 kilometer, toch?

Nu is het tijd om vooruit te kijken. Welke doelen stel ik mezelf in 201+3? Voor mij is het vooral heel belangrijk om doelen te stellen die in die zin haalbaar zijn.

Hoe zit het met jou, heb je je goede voornemens voor dit jaar gehaald of ben je nog bezig? En hoe zit het met je goede voornemens voor 201+3?

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent