2 Train | Newcastle vs. Capetown

Oh dit voelt vertrouwt! Een post schrijven voor m’n geliefde GirlsLove2Run. Eerst even een heads up. Ik vermaak me tot nu toe prima in m’n nieuwe hometown. We hebben een fijn huis en eindelijk goed internet en dan ben ik al snel tevreden;) Maar even iets heel anders. Want er moet ook gewoon gerend worden natuurlijk. Bijna elke dag staan Donna en ik klaar voor de start bij de ingang van het park hier om de hoek. Een park vol heuvels, trappen en bruggen. En dus de perfecte plek om in shape te komen voor Capetown 2015!

Ik vraag het nog één keer;) GA JE MET ONS MEE!? Wij staan sowieso op 4 april aan de start (en finish). Francien gaat weer haar crazyness laten zien op de 56 km, dit jaar natuurlijk binnen de tijd. Ik ga daarentegen weer gewoon voor de 21 km. En ook ik ga mijn tijd dik verbeteren. Moet goed komen met die heuveltraining hier.

En nu mag jij je gaan opgeven;) We hebben al ongelooflijk veel aanmeldingen gehad, maar genoeg bestaat niet. Dus wil je mee? Mail me dan! Of laat je emailadres hieronder achter, dan mailen wij jou! We sturen je alle info en een kostenplaatje mee. Hoe meer mensen, hoe lager de prijs, dus geef je op! Oh en je doet het natuurlijk voor jezelf, voor de ervaring van Kaapstad, voor de reis met een hele groep runlovin’ girls, maar ook voor de kids van Run4Schools. En dat maakt de overweging net even makkelijker toch;)

Are you in!!???

?

Fieke

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent