For the first time

Dear lezeres,

Momenteel vecht ik me met een blikje Red Bull (sugar free) naar de finish. Het is alsof ik al twee dagen non-stop hardloop. En eindelijk is de finish in zicht. Terwijl ik dit opschrijf ben ik mentaal heel even gebroken. Een brok in mijn keel. Dit koste me letterlijk, bloed, zweet, tranen en heel veel geld. Maar G*DVERDOMME het staat. Het is er.

IMG_8079

Ik sluit mijn ogen. Vraag me voor de duizendste keer af wie ze is? Wie is GirlsLove2Run? Het had net zo goed de naam van een druk bezochte porno website kunnen zijn als je het laatste woord vervangt met S E X. Ook een vorm van bewegen. Toch is het dat niet. Het is mijn toevluchtoord. Jouw toevluchtoord. Omdat je net als ik ook nooit stilstaat en dat zonder verboden middelen. Samen vonden we hard gaan opnieuw uit. Ik ben tegendraads, steek gerust mijn middelvinger op als het nodig is. GirlsLove2Run is een (ongeleid) projectiel dat vastberaden is om te finishen. Door schade, zweet en schande wijzer dan ooit.

582784_606393652719170_1669031247_n

Ook vandaag ben ik vastberaden om te finishen, maar dat kan ik simpelweg niet alleen. Daarom wil ik je vragen of je samen met mij hand in hand finish over wil gaan.

IMG_9422web

De finish. This it. Ik voel jouw linkerhand in de mijne. Ik onderdruk ondertussen mijn tranen van pijn, vreugde en euforie. Ik finish. Val neer. Blijf daar precies 56 seconden liggen. Geef me voor even over aan de pijn. Overdenk de weg er naartoe. Die was mooi, zwaar en soms kut, maar het absoluut waard. Ik sta op. Kijk je aan. Glimlach. Bedank je voor je support. Draag mijn race naar de finish op aan jou. ‘Deze is voor jou.’

Francien Joyce BongersDit is de kroon op mijn werk.
Dit is mijn medaille.
DIT IS WWW.GIRLSLOVE2RUN.COM.

Liefs,

Francien

P.S. Fieke, Tesja, Joyce, David en Chung. Zonder jullie had ik dit nooit gekund.

Recent