Nike Training Club = Your Personal Trainer

San Francisco komt steeds dichterbij en dus stonden we afgelopen maandag om 18:00 in onze sportoutfit klaar om te beginnen aan een “Full body workout”. Een training die we 3 dagen later nog steeds zouden voelen.

Fitness Training? Maar jullie zijn toch hardloopsters? Dat klopt, want we willen altijd en overal kunnen sporten op momenten dat het ons uitkomt! Hardlopen biedt ons die uitkomst, maar hardlopen is niet genoeg. Een full body workout is heel belangrijk om nog meer uit je run te halen. Daarvoor gebruiken we vaak de Nike Training Club (NTC) app. Alleen maakten we dit keer dus geen gebruik van de app, maar kregen we een real live NTC Trainster toebedeeld. En dat niet alleen, we kregen ook de nieuwste Nike Training collectie aangereikt. We LOVE our outfits!

We begonnen met een warme chocomelk en toen was het zover: de Nike Training Club (NTC) session. Onze trainster, Gonneke, heeft ons volledig gedrilld. Steeds als we eigenlijk niet meer door konden gaan, riep zij: “Opgeven is geen optie! Dat kan straks in San Fran ook niet!” En dan gingen we dus braaf weer door…

Een uur lang trainde we al onze spiergroepen. Geloof me, niks werd overgeslagen. Zonder pauze gingen we van de ene naar de andere oefening. Onze hoofden werden steeds roder, onze shirts steeds iets natter. En toen het klaar was, was daar het voldane, maar gevaarlijke (want garantie op spierpijn) gevoel van uitgeputte spieren.

De training bestond uit oefeningen uit de Nike Training Club APP voor de iPhone en iPad, gratis te downloaden in de Appstore. Je hebt alleen twee gewichtjes, een matje en een medicine ball nodig. Ben je niet in het bezit van deze items, wees creatief en pak bijvoorbeeld 2 grote colaflessen. De Nike Training Club app demonstreert allerlei soorten workouts die je gewoon kunt uitvoeren in je eigen huiskamer. Op basis van je gestelde doel – get lean, get toned, get strong, get focused – kun je een geschikte workout uitkiezen. De App bevat 85 oefeningen, alle oefeningen worden echt voorgedaan door een trainer. Vervolgens gaat de tijd lopen en moet jij zelf de oefening doen zolang de tijd loopt.

So no more excuses, opgeven is geen optie!

Heb jij de app al wel eens gebruikt? Wij wel hierop archiefbeeld 😉

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

P.S.P.S. Vergeet je niet aan te melden voor de GirlsLove2Run Nightrun! Klik hier.

Recent