NYC Marathon: Tomorrow we know

Morgen is het zover, dan horen Francien en ik of we op 4 november inderdaad aan de start van de New York City Marathon mogen staan. Mijn zenuwen beginnen te groeien. Wat nou als 1 van ons wordt ingeloot en de ander niet? Zou ik dan gaan? Kan ik in mijn eentje zonder mijn vaste partner in crime mijn eerste 42K lopen? Maar vooral, wil ik wel in mijn eentje?! Het is toch onze droom en daarbij hebben we het altijd gehad over hoe we hem samen lopen… Alleen lopen is niet eens ter sprake geweest. Pas toen ik me een paar dagen geleden realiseerde dat de loting er aan kwam, begon ik hier over na te denken… Lekker slim of niet;)

Maar goed, niet dat ik hier nog iets aan kan veranderen en als het zo ver is, dan zien we dan wel weer hoe we dat gaan oplossen, toch! In the mean time, een kleine sfeerimpressie van hoe mooi het kan zijn. En bij het zien van deze foto’s heb ik me in ieder geval bedacht dat, als Francien als enige is ingeloot, ik sowieso langs de kant sta om haar aan te moedigen!

Na de finish van de Damloop vorig jaar

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent