Of to Thailand!

Morgen is het zover. Om 7uur in de ochtend land ik in Thailand. En ik kan niet wachten! Ik raak overwhelmed van het idee wat ik in een maand allemaal kan doen en zien. Maar ik was ook een beetje in paniek bij de gedachte aan mijn backpack. Ik ga altijd op vakantie met een koffer, een grote koffer. Vol met jurkjes, hakjes en onnodige dingen. Nu moet ik ineens georganiseerd gaan inpakken. Nadenken over wat praktisch is om mee te nemen. Als ik die schoenen meeneem, kan ik niet ook nog die schoenen meenemen. Mijn laptop, which never(!) leaves my side, moet ik nu ook thuislaten.

Keuzes maken… Niet mijn sterkste punt. Zeker niet als het op de inhoud van mijn tas aankomt. Maar volgens mij is het gelukt. Ik ben gegaan voor 2 paar schoenen: hakken en natuurlijk m’n hardloopschoenen (zijn toch heel licht;)), 2 paar Havaiianas, veel korte broekjes en t-shirts, een aantal jurkjes en 2 truien, 2 bikini’s en een beperkte hoeveelheid beautyproducts.

Ik ben echt nog een rooky op het gebied van backpacken en was ZO blij dat het allemaal paste.
Nu ben ik opweg naar Thailand via Munchen en Qatar (2 overstappen ja… Ik kies liever vertrouwde airlines dan crappy, ook al scheelt dat me 6 uur vliegen… Pussy in the air;))

See you in one month! Haha nee hoor, ik blijf gewoon bloggen. Dat kan ik Francien natuurlijk niet aandoen;) Dus als de wifi het toelaat vind je hier de komende weken regelmatig updates over mijn reis.

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent