Francien.

Francien.
Omdat Francien altijd wel iets meemaakt. 

Het leven zonder telefoon…. Daar heb ik nu mee te maken. Ik was al bijna niet meer bereikbaar, nu ben ik dat helemaal niet meer. Ik belde de afgelopen tijd met alles en iedereen via de Facebook Messenger App. ‘Hé ik wist helemaal niet dat je kon bellen met deze app.’ ‘Ja, dat kan dus wel, mits je op wifi (dan is het gratis) zit. Veel handiger dan Skype en FaceTime.’ Zaterdagochtend werd het mijn toch al kapotte telefoon te veel. Ze stierf om 08:37 in mijn linkerhand.

Bijkomend probleem, ik kan nu geen foto’s meer maken én mijn kilometers niet meer bijhouden… Instagram, ik mis je. Daarnaast weet ik de weg hier nog niet zo goed en is mijn leven zonder Google Maps ten dode opgeschreven. Gevoel voor richting heb ik niet. Helaas. BTW mijn nieuwe telefoon komt pas over tien dagen naar Kaapstad. Aangezien de postkantoren hier al weken staken en ik dus geduldig op Jelmer met telefoon moet wachten. Dit worden de langste dagen uit mijn leven.

Vandaag dus een kleine diary… Als eerbetoon aan mijn overleden telefoon.

Maandag
Ik kook.

Of eigenlijk ik braai (een soort maar BBQ, maar dan 10 keer beter).

Dit is verreweg de beste kip dit ik ooit heb mogen proeven.

Kijk Mam, ik eet zelfs fruit.

Dinsdag
Ik winkel. Sort off.

Ik kijk.

Ik kijk again.

Ik koop niets, want daar heb ik geen geld voor.

Woensdag
Ik ren.

Dit keer zelfs 20 kilometer.

Ik verdwaal. Vaak.

Ik snap niet hoe mensen knap kunnen zijn tijdens het hardlopen. Ik zie er niet uit.

Donderdag
Ik begin de dag wederom met een run.

10 x hill sprints. Alsof het niets is.  Ik beloon mezelf met chocolade.

Kijk Mam, ik kook echt!

Deze foto vond ik op Facebook. Halloween. #TBT

Vrijdag
Ik ren.

Veel, vaak en hard.

Ik kan gewoon geen genoeg krijgen van het uitzicht.

De zon is mijn beste vriend.

Ben je klaar voor een nieuwe week? BTW doe je al mee aan #DOcember?

?

Francien & GL2R Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent