Ook zo dorstig na een duurloop?

Wake up call
Je mag me midden in de nacht wakker maken voor Vifit Protein. Na een duurloop ben ik vaak intens moe, waardoor ik in de middag al voor een powernap ga (aka offline vliegtuigmodus). Marathonloopsters (in spé) komt dit jullie bekend voor? Zodra ik terugkeer stort ik ter aarde. De douche die daarop verplicht volgt voelt als een martelgang, waar ik me kreunend en steunend een weg baan door de waterstralen. Om vervolgens voor een tweede keer ter aarde te storten op mijn bed(bank) in de vorm van die eerder genoemde powernap. Het resultaat? Een slapeloze nacht. Gezien het feit dat ik mijn slaap al pak(t)e tussen 16:00 uur en 23:00 uur. Diezelfde duurloop houdt me dus uiteindelijk wakker en ontzettend dorstig (lees: een gortdroge mond). Waardoor ik bijna iedere zondag om 03:00 uur mijn koelkast opzoek voor een date met een Vifit Protein pak. Ja echt.

Vifit_GL2R (1)

Mening
Toen ik hier enkele weken geleden aan refereerde kreeg je mijn onbetaalde mening over dit product voorgeschoteld. Vandaag kom ik hier nogmaals op terug. Omdat ik geloof dat IEDERE marathonloopster (in spé) dit drankje MOET kennen. Een dorstlesser die zijn weerga niet kent. Zo zorgt het goedje, en dan met name de proteïne (een ander woord voor eiwitten), voor spierherstel en cel vernieuwing (wat weer onmisbaar is op bij je spieropbouw). Daarnaast smaakt het ook nog eens verrekte lekker én neemt het mijn dorst weg. Ik kan zo een heel pak leegdrinken. Oprecht. Je gelooft me niet? Dan wordt het de hoogste tijd dat je het zelf ervaart.

Vifit_GL2R (4)

Overtuigd?
Heb ik je kunnen overtuigen om het product eens uit te proberen na je duurloop? Het zorgt bij in ieder geval voor dat ik de daaropvolgende dagen minder last heb van spierpijn én dat mijn aanknopje (aka online modus) wordt ingedrukt.

?

Francien  

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Ik krijg dit keer wel betaald voor mijn mening. Just so you know.

P.P.S. Deze dorstlesser is ook prima te doen na een nachtelijk avontuurtje (lees: slaapkamerworkout). Dat overhemd hangt namelijk niet in mijn kast. #justsaying

Recent