Our Essentials

Vanaf vandaag delen we elke vrijdag 4 van onze running essentials met je. Wat hebben wij echt nodig en waar kunnen we niet zonder…

Color:  Veel sportkleding is zwart en dat dragen wij natuurlijk ook gewoon, maar we zijn allebei echt fan van een beetje neon. Fel gekleurde schoenen of een felle kleur sportbh.


Nike+: Voor ons is het super belangrijk dat we onze runs kunnen bijhouden natuurlijk. Hoe snel, hoe ver, hoe lang. Als ik terug denk aan hoe ik vroeger liep, met alleen een stopwatch, dan vraag ik me af: Hoe?!

Water: Het ultieme sportdrankje. Af en toe stoppen er wat citroen in, maar verder doen we er niet teveel mee. Het zorgt voor hydratatie, is gezond en ook nog best lekker. (Al kan Francien af en toe toch gaan voor Cola;)).

Kanye: Ook als we samen lopen luisteren we vaak in 1 oortje muziek. Niet heel gezellig misschien, maar het werkt voor ons. Straks in San Fran gebruiken we dan ook allebei onze eigen iPhone met favoriete playlist. Onze muzieksmaak tijdens het hardlopen is nogal verschillend, maar  op nummer 1 staat bij ons allebei het album van Kanye en Jay-Z;)

Wat is voor jou essentieel tijdens, voor of na je run? Waar kun je niet zonder? 

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent