Our next big adventure

Nu Fieke de halve marathon in San Francisco heeft belopen, heeft ze de smaak te pakken! (Of nou ja, ze wil voornamelijk aan zichzelf bewijzen dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn als in San Francisco). De twijfel om deel te nemen aan de halve marathon van Amsterdam heeft plaats gemaakt determination! However, Francien is nog in twijfel. Er staat een andere race op haar programma, namelijk een full marathon. Maar waar?

Twee jaar geleden liep Francien haar eerste halve marathon in Amsterdam, na precies 18 kilometer zat ze stuk. Ze moest de laatste drie kilometer heel diep gaan om de finish te bereiken. Francien had maar tot 16 kilometer getraind. En dat was net te weinig om die run binnen de twee uur te volbrengen. Het heeft haar anderhalf jaar gekost om weer 21 kilometer of verder te rennen. Vanwege die ene run waar ze toen zo diep moest gaan. Om Fieke ditzelfde lot te besparen, gaat zij dit weekend dus al voor poging 2. Want hoe langer je het uitstelt, hoe heftiger het wordt.

Fieke moest in San Fran heel diep gaan om de finish te bereiken, but she made it. Francien loopt nu pas met gemak 21 km of verder. Maar juist dat ene moment waarop je de wall raakt moet je doorgaan. En dat betekent ook doorgaan met trainen. Daarom heeft Fieke ervoor gekozen om de man met de hamer opnieuw onder ogen te komen. Dit keer verzekerd van haar eigen kunnen. Ze gaat ervoor en Francien ook, als haar trainingsschema en fysieke gesteldheid het toelaten. Want ook rust is belangrijk als je traint voor zowel een halve als hele marathon.

Ben jij zondag ook van de partij?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent