Proteine, maar dan wel lekker

Dit mag in de krant!
Ein-de-lijk is het zover! Na jaren van onderhandelen, smeken, vloeken, tieren en janken krijg ik, Francien Regelink, eindelijk betaald voor een product post! Mijn middelvingers en grote bek leveren dus ein-de-lijk iets op. Mijn onderhandelingsskills van een zeekoe en de follow-up snelheid van een slak (zelfreflectie is ook belangrijk) werpen dus eindelijk zijn vruchten af. Dit mag abosluut in de krant (of, nouja, op het blog). Hier zijn vooral mijn vrienden blij mee, want komende dagen hoeven ze niet nog (onverwachts) een extra mond te voeden. Tot zover deze mededeling van huishoudelijk aard.

Breaker_GirlsLove2Run (3)

You get paid for that shit?!?
Wacht, voordat je nu direct afhaakt omdat ik wat extra knaken op mijn bankrekening heb gekregen voor het testen van dit product, wil ik nog een ding benadrukken. Ik ben oprecht fan van dit product, anders zou ik ook niet de kostbare 5.14 minuten van jouw tijd verzieken met een post over een ruk-product (probeer dit woord maar eens 13x achter elkaar te herhalen zonder je tong te breken).

Have a Break(er)
Nu je al 2 minuten leest over een magisch product waar ik zo’n fan van ben, ben je vast nieuwsgierig over welk product ik het heb. Nee, het is niet de nieuwe KitKat. Dit fijne product vind je al sinds 2001 in het zuivelschap van de supermarkt: de Breaker. Iedereen die net als ik altijd on the run is weet dat dit een ideale uitvinding is voor onderweg. Mijn favoriete smaak (tot voor kort)? Perzik met zonnebloempitten. Voor alle kenners onder ons: dat is die waarbij de pitjes altijd overdwars vast komen te zitten in het tuutje, waarbij dat ding na hard zuigen, gevolgd door een flinke klodder perzikyoghurt, zo achterin je luchtpijp verdwijnt.

Breaker_GirlsLove2Run (1)

Give it up for… You!
Van een paar trouwe lezers kreeg ik al de tip om de nieuwe Breaker High Protein te proberen. En waar dat wel allemaal niet goed voor is! Proteine (gewoon een duur woord voor eiwitten) zorgt voor spierherstel en celvernieuwing (wat weer onmisbaar is bij spieropbouw). Deze Breakers zijn ook nog eens vrij van toegevoegde suikers, laag in vet en lactosevrij (even Googelen: vrij van melksuiker dus). Ik ga op mijn knieen voor de uitvinder van dit product, want zo kan ik die (vieze) proteïneshakes mooi laten staan. Logisch dus dat er in mijn (lege) koelkast altijd wel een Breaker te vinden is en ik mijn liefde voor dit product graag (betaald) met jullie deel.

Hoe smaaktie?
Vies! Nee grapje. Ikzelf ben fan van de bosbes/banaan variant. Fijne structuur, échte stukjes bosbes en de bananensmaak is subtiel aanwezig. Kortom, de perfecte mix van smaken voor een herstelboost na mijn race van vorige week.

Work those muscles!
Mocht je nou geen reden hebben om de hoge proteinevariant van dit fijne yoghurtje te proberen, dan geeft Breaker je er wel een! Op de verpakking van de smaken bosbes/banaan eb kokos zit een sticker waarmee je een maand lang gratis kunt bootcampen bij The Bootcamp Club. Hoe chill is dat met dit mooie weer? Uiteraard sta ik al ingeschreven. De actie duurt tot 9 augustus, gaan we voor die tijd samen nog een keer op zweetdate?

Sprintje naar de supermarkt dus, zie ik je bij het koelvak?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent