Put Your Hand in the Cookie Draw

Heb je last van een chronisch motivatieprobleem als het op sporten aankomt? Wij denken dat ieder meisje daar weleens last van heeft. Je kunt vast tal van smoesjes verzinnen om niet te hoeven sporten. Je begint morgen wel, je hebt geen tijd, je hebt geen zin, je bent moe, je bent… Oké STOP! Wij hebben de oplossing gevonden!

Je neemt een spaarpot (wij hebben er toevallig allebei nog eentje van vroeger, een echt spaarvarken, jaja) of je maakt er één. Hoe? Je pakt een lege pindakaaspot, in de deksel knip je een gleuf. Vervolgens draai je de deksel weer op de pot en je hebt een spaarpot. En als je net als Francien de inhoud er toch weer uithaalt in noodgevallen dan kun je de deksel er zelfs op vastlijmen met secondelijm. Je spaarpot leegschudden is ten strengste verboden.

Genoeg over de spaarpot. Wat moet je in vredesnaam met een spaarpot? Je bent geen 6 jaar meer. Toch is hét de manier om jezelf te motiveren om te gaan sporten. Voor iedere keer dat je sport doneer je 1 euro in je spaarpot. Hoe vaker je sport hoe sneller de inhoud van je spaarpot groeit, maar dat is logisch. Stel je zelf een doel, bijvoorbeeld 50 euro! Als je dit hebt bereikt mag je de inhoud van de spaarpot spenderen aan dat shirt dat je al zóóóóóó lang wilt hebben! Of je koopt eindelijk een goed en mooi paar sportschoenen! Om de inhoud te bemachtigen, mag je de deksel of dop eraf draaien, maar je mag em’ ook gerust kapot gooien op de grond.

Stop complaining and start spending! Zou dit dé oplossing kunnen zijn voor jouw motivatieprobleem?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

P.S.P.S. Vergeet je niet aan te melden voor de GirlsLove2Run Nightrun! Klik hier.

Recent