Quick challenges: Blogilates

Er zijn van die momenten dat ik eigenlijk overal te weinig tijd voor heb. Nu bijvoorbeeld: Spontaan anderhalve week op vakantie geweest en bij terugkomst blijkt het werk zich te hebben opgestapeld;) Scriptie moet af. En daar heb ik natuurlijk heel veel aandacht aan besteed deze vakantie. En daarnaast heb ik ook nog een druk bedrijf wat alleen maar drukker wordt als je er een week niet veel mee bezig bent. Je begrijpt dat ik deze week veel achter mijn macbookje te vinden ben;)

Als ik zo druk ben, wil een workout er nog wel eens bij inschieten. En dat is zo zonde, want juist als je druk bent en je alleen maar met werk/school bezig bent kan een rondje hardlopen zo lekker zijn. Wat ik dus nodig heb, is kort maar krachtig. Het mag niet teveel tijd kosten, maar ik wil wel het gevoel hebben dat ik iets doe.

Perfect is dan om de hardloopschoenen aan te trekken en een goede intervalrun te doen. Horloge mee en sprinten afwisselen met joggen. Binnen de kortste keren voel je dat je fanatiek bezig bent!

Maar ook thuis, in je woon/slaap kamer zijn er allemaal workouts die je dat zelfde gevoel geven. Even YouTube afstruinen en je hebt ladingen aan voorbeelden. Mijn favoriet komt van Blogilates. Ik heb al eerder video’s van haar gedeeld en de workouts zijn top. Je moet alleen wel het geluid uitzetten of heel goed je lach in kunnen houden, want ze houdt er soms nogal aparte aanmoedigingsmethodes op na;) (M’n BF lacht zich dood). Goed, Blogilates dus. De vrouw achter deze blog heet Cassey Ho en deelt met ons haar workout routines. Één keer in de zoveel tijd post ze een challenge. Een workout net zo lang als een liedje, waarin ze specifiek 1 spiergroep terroriseert. Ik vind dat echt heerlijk! Zo kan ik bijvoorbeeld 3 video’s doen en in 15 minuten klaar zijn, maar wel goed moe zijn.

Kende je haar al? En wat vind je van de workouts? Lekker histirisch of niet?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent