Rainy running

Rennen in de regen. Ik weet dat ik laatst een post heb geschreven over rennen in de herfst en dat ik daarin zei dat rennen in de regen prima is en ook beter want er zit meer zuurstof in de lucht. Klopt ook allemaal. Maar.. ondanks dat ik dit zelf heb opgeschreven ben ik niet helemaal overtuigd. Ik weet dat als ik eenmaal aan het rennen ben, regen prima is, maar als ik wil vertrekken en het komt met bakken uit de hemel blijf ik lekker binnen zitten.

Tot gister! Gister was zo’n dag waarop je zeker wist dat als je langer dan een halfuur buiten was, je gegarandeerd nat zou worden. En toch ben ik gaan rennen. Ik stapte wel is waar naar buiten toen de zon volop scheen, maar al na een kwartier kreeg ik de eerste plensbui op mijn hoofd. En er zouden er nog 3 volgen:)

Kletsnat liep ik een rondje van 8KM in een recordtijd van 39:54! De 10KM onder de 50 min komt steeds dichterbij… Misschien kwam het door de extra zuurstof, misschien wilde ik wel gewoon eerder thuis zijn door het slechte weer. Wie zal het zeggen…

Of dit betekent dat ik vanaf nu bij de eerste regendruppel naar buiten stap? Wat denk je zelf;) Buienradar is en blijft dan ook mijn beste vriend. Maar als er even een droog gaatje is dan ga ik en het maakt niet uit of ik halverwege alsnog een plensbui tegen kom!

Ga jij rennen in de regen of blijf je lekker binnen totdat het voorbij is?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!


Recent