Recap van #selfiemade

Een mooie locatie, nog mooiere sprekers en het allermooiste publiek. Fieke, Thomas en ik waren er (bijna) sprakeloos van. Gisteravond organiseerden wij het #selfiemade event in het Lloyd Hotel om geld op te halen voor Run4Schools. Als je er niet bij was: dit heb je allemaal gemist.

JoyceBongers_#selfiemade (6)

Jet & Liesbeth
Tijdens deze inspirerende avond voelde Thomas (normaal gesproken Francien’s trainer) verschillende #selfiemade personen aan de tand. De sessie werd afgetrapt door Jet en Liesbeth van Amayzine. De redacteuren van dit online fashion & beauty platform gaven ons een kijkje in de dagelijkse gang van zaken op de redactie. Hun belangrijkste #selfiemade tip voor de 50 personen in de zaal? Het omgaan met online kritiek en negativiteit. “Kill them with kindness”, vertelde Liesbeth, die er zelf ook wel eens flink van langs heeft gehad via de digitale snelweg. “Maar zodra je laat zien dat je ook een mens bent met gevoelens, dan merken ze opeens wat voor impact hun opmerking had en nemen ze het vaak wel terug.”

JoyceBongers_#selfiemade (8)

Omar
Als tweede schoof Omar aan op de bank bij Thomas. Deze #selfiemade man luistert altijd naar wat hij noemt ‘het eigenwijze stemmetje in je hoofd’ en dat heeft hem al ver gebracht. Hoe ver? Nou, tot in het Witte Huis, waar hij samen met Richard Branson de inauguratie van Obama bijwoonde. Daarnaast benadrukte hij het belang van authenticiteit, het ingredient waarmee je het in deze wereld ver gaat schoppen volgens hem. “Ik ben altijd op zoek naar iemand met een verhaal, dat is wat mensen willen horen”.

JoyceBongers_#selfiemade (2)

JoyceBongers_#selfiemade (1)

JoyceBongers_#selfiemade (3)

JoyceBongers_#selfiemade (4)

JoyceBongers_#selfiemade (5)

JoyceBongers_#selfiemade (11)

Fieke & Francien
Voor de pauze was het de beurt aan Fieke en mij om de bank te claimen. Onze wijze les? “Blijf dichtbij jezelf en durf ook voor jezelf op te staan.” Dat is immers ook hoe wij zo groot geworden zijn. Voordat iedereen kon genieten van een lekkere gezonde smoothie van LITE/DARK en heerlijke snacks van Groentefriet, was het tijd voor een kleine Instagram challenge waarbij wij een abonnement op Bloomon mochten weggeven.

JoyceBongers_#selfiemade (10)

JoyceBongers_#selfiemade (9)

Jenny & Christel
Na de pauze was het tijd voor fit girls Jenny en Christel om hun plek in de spotlight te claimen. Zij vertelden over hun grote succes op Instagram en letterlijk een kijkje in de keuken van een fit girl. Na deze inspirerende talk was het tijd voor een groepsfoto en nog even naborrelen.

JoyceBongers_#selfiemade (12)

#Selfiemade
Het publiek ging niet alleen met een volle maag, maar ook met een goed gevulde goodiebag naar huis. Naast een bon voor een heerlijke LITE/DARK smoothie, zat er ook een heerlijke reep Tony’s Chocolonely (die mij hebben overtuigd dat drop en chocolade een heerlijke combinatie zijn) in en een tof #selfiemade t-shirt van ModeMusthaves. Mocht je er niet bij zijn geweest, Joyce maakte prachtige foto’s van deze avond.

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

P.S. bedankt voor je komst, het was een eer je te ontmoeten! Ben je er de volgende keer weer bij?

Recent