Relaxen doe je zo

Yes girl, nog maar 4 dagen totdat jij mag shinen bij de start (en finish) van de Nike Women’s Race. Ik weet wat jij nu denkt: nog even mijn hardloopschoenen aan om een rondje… NEE! Laat ik je hier meteen even onderbreken. De tijd van trainen is geweest en de tijd van chillen is gekomen. En omdat jij daar misschien wel net zo slecht in bent als ik, heb ik een lijstje met hulpmiddelen voor je gemaakt.

Annemerel

Zo, die zit
In deze ‘Relaxen doe je zo’ editie, beginnen we met je hardloopschoenen. Pak ze erbij en knoop de veters aan elkaar, lekker strak met drie dubbele knopen. Zo, die haal je tot zaterdag niet uit elkaar. Vervolgens pak je de grootste rol duct tape die je vinden kunt en plak je jezelf aan de bank vast. Zo, die zit.

Bloomon-Uber-2

Een bossie rooie rozen
Vanaf de bank wil je natuurlijk wel plezierig uitzicht hebben. Misschien ken je ze nog van het Selfiemade event, Bloomon fleurde daar letterlijk de boel op met prachtige boeketten. En je hoeft er niet eens de bank voor af te komen, want ze worden bezorgd wanneer jij dat wilt. Kijk voor een flexibel bloemenabonnement even op hun website, maar pas op: door hun super toffe foto’s wil ik altijd mijn hele huis opnieuw inrichten. Je bent gewaarschuwd…

IMG_0590

Hap, slik, weg
Ik weet dat ik niet bepaald een schoolvoorbeeld ben als het om gezond eten gaat, maar in de voorbereiding naar een race probeer ik meer rekening te houden met wat ik allemaal naar binnen prop (1 Happy Meal in plaats van 2 dus!). Elke woensdag helpt Jenny aka Healthyfans mij op weg met een lekker recept in VOEDzooi, maar wist je dat haar website vol staat met finger licking food? Voor een ritje naar de supermarkt om de ingredienten te halen voor een lekker en gezond recept mag je van mij van de bank af komen! Heb jij al een lekker pre-race maal uitgezocht?

Joycebongers_Francien (8)

Plaatjes kijken
Voor een belangrijke race lees ik vaak interviews en andere inspirerende verhalen over hardlopen. Het Instagramaccount van Volt Women staat bovenaan mijn lijstje. Power vrouwen van over de hele wereld doen hun (hardloop)verhaal op dit account. Dit geeft mij altijd een enorme boost energie en zelfvertrouwen en ik ren met hun verhaal in mijn achterhoofd voor als ik even in een dipje zit tijdens de race. Voor inspiratie wat dichter bij huis, kan ik je de laatste editie van Women’s Health aanraden. Heb jij mij en mijn team al gespot? Na al dat lezen heb je vast ook zin in gewoon plaatjes kijken. Dat doe ik het liefst op het Instagramaccount van mijn fotograaf Joyce. Oja, en in al mijn chaos lukt het mij toch nog aardig om mijn Pinterestaccount bij te houden (voor iedereen die zich altijd al heeft afgevraagd hoe mijn onderkinnen er uitzien, je vindt ze hier in overvloed). Heb jij jezelf al gespot?

desktop12

Must.Move.
Mocht je nou echt niet op die bank kunnen blijven zitten, dan heb ik nog 2 activiteiten voor je gespot die niet al te veel schade aan kunnen richten (als je je tenminste niet laat verleiden door de drank). Vanaf morgen tot en met zondag is er weer het weekend van de Rollende Keukens bij de Westergasfabriek. Voor iedereen die er nog nooit is geweest: dit is de allertofste openluchtpicnick waar je je met je vriendinnen/blind date/renmaatjes helemaal vol kunt laten lopen met eten en drinken van over de hele wereld. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een portie cash en een heleboel honger en dorst.

Rinke_Francien-Yoga (3)

Mocht je voor of na de race nog even tot rust willen komen en een warming-up of cooling-down willen doen, dan is Pllek in Amsterdam Noord de place to be. In het weekend kun je hier op zowel zaterdag als zondag yogalessen volgen, bij mooi weer zelfs buiten op het strand! Voor iedere deelnemer aan de les wordt er ook nog een boom geplant in het regenwoud van Brazilie. Als je daar geen goed gevoel aan overhoudt…

Liefs vanaf de bank!

?

Francien & Girls Love 2 Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

Recent