Run BITCHES Run

Welk woord of zinspeling gebruik jij om je streven te bereiken? Ik ben de laatste tijd helemaal in de ban van het woord BITCHES! Het kan me niet gek genoeg zijn, ik zing de hele dag liederen waarin dit felbegeerde woord multiple times voorkomt. Echt hoor! Welk liedje zing je dan de hele tijd  Francien? I got 99 problems (je raadt het al) but a BITCH ain’t one!

En voor de afwisseling zing ik dan ook nog wel eens het liedje ‘Hengel at the BITCH’. Anders worden de mensen om me heen ook zo snel geïrriteerd.

Wat heb ik toch met het woord BITCHES? Ik scheld heus geen mensen uit met dit woord, maar ik vind het vooral heel grappig om het heel vaak te zeggen. Hoe ziet dit woord er dan in zinsverband uitziet? WHAT UP BITCHES!? Het liefst trek ik dit ook nog door in mijn kledingstijl. Als in T-shirts met dit woord en/of zinsnede erop, maar ik denk dat me dat niet in dank wordt afgenomen. Dan heb ik straks ruzie met ieder meisje die dit woord als negatief ziet. En tja BITCHfights lossen ook niets op.

P. Diddy gebruikte ooit de zin ‘No BITCHassness in my house’ daarmee zeggende dat men elkaar niet zo moet afkatten. Meisjes zijn heel goed in BITCHassness, ik zelf overigens ook. Ik kan BITCHEN op alles wat los en vast zit, als ik daar zin in heb.

Weet je wat ik ook extreem leuk vind om te zeggen? ‘Ik ben je BITCH niet!’ als iemand een onredelijke vraag aan me stelt. Ik zeg dit natuurlijk alleen tegen mensen die ik heel goed ken.

Maar waar ik eigenlijk naartoe wil met dit verhaal is de zin ‘RUN BITCHES RUN’. Dit is mijn hardlopers motto geworden. Ik vind namelijk dat ik moet rennen omdat ik het kan en omdat ik het leuk vind. Combineer het woord run met het woord BITCHES en je hebt de zin ‘RUN BITCHES RUN’. Misschien moet ik dit toch maar eens op een T-shirt laten drukken. Op die manier deel ik op een leuke manier mijn hardlopers motto met gelijkgestemden.

Door welke zin, levensopvatting of woord ga jij letterlijk harder, vaker en sneller rennen?

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Dit is echt de grootste lulkoek blog ooit geschreven op Girls Love 2 Run, maargoed het hoeft niet altijd even serieus te zijn. Vind je ook niet?

Recent