And the winners are…

Nooit, maar dan ook echt nooit eerder heb ik zoveel liefde voor sport gezien tijdens een Girls Love 2 Run challenge. En Joyce ook niet. De berichten die wij ontvingen waren hartverwarmend. Kijk dit blog is er om jou in beweging te brengen en precies dat deed je. Per dag werden meer dan 500 screenshots, pics, statusupdates en snaps met Joyce en mij gedeeld. Je wist ons keer op keer te vinden.

Van de 729 deelneemsters hebben 699 de magische grens van 15 workouts bereikt. Zelf ben ik nummer 700 en Joyce is deelneemster 701. De meeste van jullie gingen letterlijk een stapje verder. Er staan gemiddeld zelfs 18 workouts per deelneemster achter zijn of haar naam. Dat is toch niet normaal?! Bekijk de video om te zien wie als winnaars uit de bus zijn gekomen! Ik probeer hier overigens Beyonce na te doen.

Wat ons inspireerde weer was:
– dat Britt met haar eigen Personal Britt Plan een prachtlichaam wist te realiseren en jullie ondanks haar onzekerheid  haar overlaadde met lieve reaties.
– dat Tamara Ruben weer aan het hardlopen geslagen is door deze challenge.
– dat Yvette Zoomer fit het nieuwe jaar is ingegaan.
– dat Isabella Hoekstra in het buitenland Girls Love 2 Run tijdens het surfen op de kaart zette door onze snapback te dragen.
– dat Joyce Posts 😉 de challenge met ontzettend veel creativiteit wist te omarmen.
– dat Bonnie de Boer en Tess ons nog steeds inspireren.
– dat Eva Boomgaard een maand lang door het leven ging als Elsa.
– dat Susan Derksen elke workout die ze deed bijhield aan de hand van een Disney themed kalender.

Het niet normaal hoeveel:
– mooie plekjes we dankzij jou hebben gezien van Nederland.
– huiskamers, slaapkamers en sportscholen we wederom dankzij jou van binnen hebben gezien.
– liefde we van jou ontvangen hebben.
– hoe je een ander telkens weer wist te motiveren en inspireren.

Er kan maar één de winnaar zijn…
We alle 701 deelneemsters mee willen nemen naar Disney. Helaas kan er maar één onee in dit geval vijf de winnaars zijn. Het kiezen van de winnaars was dan ook nagenoeg onmogelijk. Gelukkig heeft Disney de challenge van heel dichtbij gevolgd en zijn we samen tot het besluit gekomen de volgende personen te laten winnen. De winnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld.

Er kunnen er maar vijf de winnaar zijn… (Ben je één van de winnaressen, stuur dan je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres naar: hello@girlslove2run.com)
– Patty Buiten, je liet geen enkel moment onbenut om ons te laten zien hoe graag je dit wilde winnen, van snaps, instagram foto’s tot YouTube video’s.
– Dide Evers, je fotografie was buitengewoon bijzonder. Je insights en Disney toespelingen te gek!
– Michélle Wever, van Voedzooi’s tot workouts je deed het allemaal!
– Lisanne Broersen, wie goed doet, goed ontmoet! Je was zo lief voor een ieder die aan de challenge meedeed. Dat is niemand ontgaan.
– Wilja Nanninga, WIL, JA met ons mee GAan of nee? je ging zelfs lopen in Tirol!

En blijf trouwens vooral lid van de Facebook event page, want je weet nooit wat Mickey nog meer in petto heeft…. Hint, hint!

?

Francien & Joyce 

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Recent