Run for it!

Familiar with the feeling ‘ik ga vandaag rennen, maar uiteindelijk ga ik toch niet’? Ik voel me dan meestal heel schuldig. Al de hele week schuif ik mijn runs vooruit. Gisteren heb ik zelfs aanstalten gemaakt om te gaan rennen, het Vondelpark ligt nu ongeveer voor mijn deur (1.5 km) dus waarom zou ik niet gaan? Gewapend met Google Maps en running gear liep ik mijn voordeur uit om opzoek te gaan naar het Vondelpark. Dat bleek uiteindelijk nog best lastig. Het blauwe GPS-balletje bewoog niet zo goed mee als ik dacht, of laat ik het anders zeggen mijn eigen richtingsgevoel liet het wederom afweten.

Op 300 meter afstand van het Vondelpark trof ik een heel schattige pizzaboer aan, geen idee hoe het heet. Mijn maag won het van mijn benen. Zwak hé? I’m a sucker for pizza. Bij het binnenlopen van het restaurant werd ik wel een beetje raar aangestaard. Logisch, want wie gaat er nou dineren in een hardloopoutfit? IK! Na het verorberen van een heerlijke Italiaanse pizza was het tijd om te gaan. Ik moest natuurlijk nog wel rennen. Toen ik weer buiten stond, vond ik dat bij nader inzien toch niet zo’n goed idee. Morgen is er weer een dag, toch?

Alsof Fieke mijn gedachten kon lezen, ontving ik niet veel later een app-berichtje, ‘Frans, ga je morgenochtend mee hardlopen?’ Vanochtend stond ik om klokslag 07:00uur voor haar deur, voor een hele korte ochtendrun. Het sportieve deel voor vandaag zit er dus al op.

Gaan jullie vandaag nog rennen, of gaat het opkomst zijnde noodweer jullie parten spelen? 

P.S. Wil je op de hoogte blijven van mijn (hardloop)avonturen? Je kunt me vinden op Instagram onder de naam francien_gl2r.

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent