Run on music

Sorry, gister geen post! Het  internet hier in het Oostenrijkse St. Gallenkirch laat behoorlijk te wensen over en ook aan tijd is hier een chronisch gebrek (skiën is heel tijdrovend). Goed, dat gezegd hebbende:
Hardlopen zonder muziek… Dat kan ik eigenlijk echt niet. Het horen van mijn eigen ademhaling maakt me al moe! Ik heb die afleiding echt nodig. Zelf als ik met iemand anders loop (Francien) heb ik altijd in ieder geval 1 oortje van mijn iPhone in. Trouwens niet alleen omdat ik moe wordt van mijn eigen ademhaling, maar ook gewoon omdat de beat van mijn running playlist me echt harder laat rennen! Hieronder een aantal favorieten:

* Mary J. Blige ft. Drake – The one
* R Kelly – Go getta
* Bob dylan – Like a rolling stone
* Lenny Kravitz – Black and white America
* Jesse McCartney – How do you sleep
* Rihanna – Man down
* Jason Mraz – I won’t give up
* Lykke Li – I follow rivers
* Beyonce – Girls run the world
* Nick & Simon – Kijk omhoog

Heb jij nog goede tips of loop je liever zonder muziek?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

 

Recent