Stichting Run 4 Schools

Je kunt je vast nog wel herinneren dat we in Kaapstad waren vorig jaar april. Ik (Fieke) liep een dramatische 21 km inclusief valpartij en Francien finishte als laatste tijdens de 56, maar we was meer. We ontmoetten ook mede hardloopfanaat en oprichter van Run4Schools. Hij nam ons mee de townships in om ons de andere kant van het verder zo prachtige Kaapstad te laten zien.

DSC_0057

Wat een indruk maakte dat… Ik riep meteen dat ik volgend jaar terug kwam, dit keer ook voor 56, want dat moest gewoon. Dat ik die woorden deels heb teruggenomen, weet je ondertussen. Want welke gek loopt er nou 56 km voor z’n lol;) Maar terug ga ik wel. En dit keer met een zak geld voor die kids. Dat verdienen ze.

DSC_0106

Ik kan me de gezichtjes nog herinneren alsof het gisteren was. Samen meebleren met Taylor Swift, stoepkrijten en selfies maken, maar ook praten over alles wat ze meemaakten en vooral veel knuffelen.

DSC_0064

Als ik terug ga, is dat dus met geld. Geld voor Stichting Run4Schools. Daarmee worden coaches aangesteld, materialen gekocht en zelfs eten. Het gehele bedrag komt ten goede van de stichting. Het is dus niet zo dat er ook een deel van de reis mee wordt bekostigd.

DSC_0116

En als donateur verdien je natuurlijk een cadeau. Daarom verloten we iedere week een mooie prijs onder alle donateurs en hebben we voor iedereen die €25,- of meer doneert sowieso een cadeau. Deze week kun je een volledige Adidas outfit van Run2Day winnen ter waarde van… *tromgeroffel* €170!

Doneren kan HIER HIER HIER HIER HIER HIER!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

 

Recent