Runaway

Is het je weleens opgevallen dat je heel vaak rent, vaker dan je denkt? Meestal ren je ergens naartoe, maar soms ren je ook letterlijk van dingen weg. Ik ben daar zelf best goed in. Vooral als ik een heel moeilijk of lastig besluit moet nemen. In plaats van het onvermijdelijke (als in je zult uiteindelijk toch een besluit moeten nemen of je er nu van wegrent of niet) besluit te nemen, ga ik ontwijkend gedrag vertonen. Ik neem dan vooral mijn toevlucht in het veelvuldig bezoeken van mijn Facebook Page of dit blog. Of ik start spontaan met het opruimen van mijn huis, daar is zo’n onvermijdelijk besluit dan wel weer goed voor.

Het is beter om het te nemen besluit onder ogen te komen en dat gebeurd vaak als ik daadwerkelijk ga rennen. Ik weeg alle voor- en nadelen tegen elkaar af terwijl ik ren. Aan het einde van zo’n run heb ik dan mijn ‘weloverwogen’ besluit genomen en dat lucht op.

Ren je soms ook weg van mensen die te dichtbij komen? Again guilty, ik kan er niet zo heel goed tegen als mensen letterlijk en figuurlijk te dichtbij komen. De mensen in mijn omgeving weten dat ook. Ik zeg mensen gewoon liever gedag door ze de hand te geven of door naar ze te zwaaien. In plaats van die drie awkward  kussen, wat er dan maar één hoort te zijn. Jammer alleen dat maar één van de twee dat begrijpt. Ik hou nooit van die vage situaties. Want hoe kan ik nou van te voren weten of je elkaar één of drie kussen moet geven? Dat is bij iedereen anders. Op die momenten ren ik het liefst HEEEEUUUUL HEEEUUUL hard weg.

Last but not least ren ik heel hard weg van jongens. Ik ren ze er zelfs met gemak uit! Nee grapje, ze rennen eerder van mij weg, omdat ik zo sloom ga. Of omdat ik ze afschrik ;-).

Waar ren jij het hardst van weg? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent