The Big Apple (part 3): Running Central Park

Ik ben gek op Amsterdam, hou echt van rennen door het Vondelpark, het Amsterdamse Bos en langs de Amstel… Maar waar ik dit weekend rende, daar kon niet veel tegen op! Central Park, ik heb 1 woord voor je: WAUW! Nou hadden we ook wel heel erg mazzel. De zon scheen volop, waardoor het uitzicht nog veel mooier was dan normaal en het was echt zo druk met mensen die sportief bezig waren. Ik voelde me helemaal thuis!

Na deze situatie schets kan ik je de foto’s natuurlijk niet onthouden, dus zie hier:)

 

Het weer, de mensen, het uitzicht en de stad… Ik heb er van genoten! Gister ben ik doorgevlogen naar Miami, waar ik ongetwijfeld nog langs het strand ga lopen, in de zon ga liggen en nog meer geld uit ga geven;)

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent