Running equipment

Stel, je bent helemaal klaar voor een run, denk je. Je hebt een broek en een shirt aan en had nog een paar oude tennisschoenen liggen, je kan er tegen aan! Natuurlijk is dat een mogelijkheid, maar er bestaan zoveel producten/handigheden die je run veel lekkerder en leuker maken. Hier volgen er een paar!

  • Een app om je run te tracken. Je hebt een heleboel verschillende, maar Frans en ik zijn fan van Nike+. Zowel voor je iPod als iPhone en binnenkort ook voor Android beschikbaar. Diezelfde Nike+ heeft in samenwerking met TomTom ook een super handig horloge ontwikkeld, waarmee je zonder iPhone toch je run kan nagaan met GPS
  • Met dit warme weer is voldoende drinken heeel belangrijk. Er zijn allerlei super handige manieren bedacht om wat drinken mee te nemen tijdens je run. Bijvoorbeeld een band om je middel met 4 kleine flesjes.
  • Francien en ik kunnen echt niet zonder muziek en zelfs als we samenlopen hebben we (hoe gezellig) oordopjes in met onze favoriete runsongs (Fieke: Jay-Z & Kanye West, Francien: Justin Timberlake). Ik gebruik eigenlijk altijd mijn iPhone oordopjes, maar Francien gaat liever voor haar grote Bose koptelefoon.

  • Ook handig. Koop een broekje met een afsluitbaar zakje erin! Je wil niet na een run van 10K thuiskomen en er achter komen dat je ergens op die 10K je huissleutel bent kwijtgeraakt (lees: nog een keer 10K lopen op zoek naar het kreng).
  • Maar er is natuurlijk maar 1 hulpmiddel dat je run écht aangenaam maakt: De zon!! Vandaag schijnt ie weer volop, dus ik zou zeggen: Grijp je kans! Get outside!
Wat zijn voor jou onmisbare dingen tijdens een run?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent