Samen is niet alleen

Klopt er bij jou ook een voorjaarsmarathon op de deur? Zo eentje die roept: “Hee jij daar! Tijd om te trainen! Nee, niet een rondje om de kerk! Tijd voor zo’n lekker lange trainingsrun! 21km, 25km, 30km! Aan de slag!”

Rotterdam, Parijs of Kaapstad?
Een blik in je agenda leert jou dat het alweer half februari is en er nog echt wel flink wat km’s gemaakt moeten worden om de finish te halen, of die nou in Rotterdam, Parijs of Kaapstad ligt!

Ik sta er!
Terwijl het kwik amper boven nul komt, bind jij je hardloopschoenen onder, want je weet: vandaag sta ik er niet alleen voor. In maart train ik namelijk iedere zaterdag met Francien en Thomas! Zo’n run van 2-3 uur, kletsen over je meest recente zweetdate, over de obstakels die je ben tegengekomen op weg naar de finish op de Coolsingel of Champs Élysées en natuurlijk een uitgebreide analyse van de sixpack van …? Al kletsend vliegt de tijd voorbij. Voor je het weet ben je alweer terug: moe en voldaan!

Wanneer?
Pak snel je agenda en noteer:
7 maart 14.00 uur: 21km
14 maart 14.00 uur: 25 km
21 maart 14.00 uur: 30 km
28 maart 14.00 uur: 15 km

Doneren = meedoen
Alleen sporten is saai. Samen sporten is fijn! Dat vinden de kinderen in Mitchell’s Plain ook. Daarom willen we je vragen de kids daar ook een kans te bieden om te kunnen sporten en daarmee de kans te verkleinen dat ze het verkeerde pad opgaan. Een kleine donatie maakt al een wereld van verschil. Run4Schools regelt dat de kinderen op school sportmaterialen en sportcoaches krijgen. Zo zorgen ze ervoor dat kinderen niet op jonge leeftijd in een drugsbende belanden. Jij vindt toch ook dat kinderen moeten kunnen spelen en niet met drugs en wapens in aanraking moeten komen?

Doneren = meedoen. Dan weten we meteen op hoeveel mensen we kunnen rekenen tijdens de trainingsruns! Voeg bij je donatie het bericht: Ik ren mee op … maart! Het maakt niet uit hoeveel. Als je maar doneert!

Praktische info
Just so you know we lopen op mijn moordende tempo: 6:00 min/km (10 km/uur). We verzamelen deze zaterdag bij Run2Day Amsterdam (Overtoom 345), waar je ook je spullen kunt achterlaten.

Tot zaterdagmiddag? Ik sta er hoor en Thomas trouwens ook!

?

Francien & Thomas

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent