San Fran #1

We’re in San Fran! Het vertrek verliep niet helemaal volgens plan, want Franciens naam was niet correct ingevuld bij het boeken en we moesten haar bijna achterlaten in Amsterdam. Gelukkig kwam dat allemaal goed en om 10 uur zaten we dan ook in de lucht. Om vervolgens om 12 uur te landen in San Francisco. Geen vlucht van 2 uur, maar een tijdsverschil van 9 uur.

We hebben een drukke dag achter de rug. Na een vlucht van 11 uur, waarin vrijwel niet geslapen werd, hadden we na landing nog een hele dag voor de boeg. Na het inchecken in het hotel (midden op Union Square!!), hebben we in de buurt van het hotel rondgelopen. Het hele plein is gehuld in NWM stijl. Er staat een gigantische tent vol met info en cool NWM products. Bizar groots, onmogelijk om zoiets in Nederland na te doen. Nike Town zit ook op Union Square en is voor de marathon helemaal aangekleed. Op de buitenwand zijn alle namen van de deelnemers afgedrukt en binnen is allemaal kleding te koop bedrukt met het NWM logo. They really went all the way!

Na het winkelen en wandelen zijn we ons gaan omkleden voor een korte training (wat in feite een fotoshoot was en waar we vooral stonden te gapen…). Hardlopen was nou niet bepaald waar we zin in hadden, we wilden allemaal vooral slapen. Maar toen we aankwamen op de locatie van de run waren we meteen wakker. Golden Gate Brigde! Één woord: WAUW! Wat een fantastich mooie plek is dat. Het regende een beetje, maar dat maakte alles eigenlijk misschien wel mooier! We renden wat heen en weer, schoten vooral veel foto’s en hielden het toen voor gezien.

Photobucket

Op dit moment hebben we net gedoucht en willen we eigenlijk niets liever dan slapen. Maar onze dag is nog niet voorbij. It’s dinertime! Vietnamees vanavond. Ons bedje zal moeten wachten, maar eigenlijk is dat niet zo erg, want he… We’re in San Fran!!!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent