San FranFieko

Ik lig as we speak nog in bed. Ik moet eruit, maar zonder een proper blogpost geschreven te hebben mag ik mijn bed niet verlaten. Eigenlijk wil ik vandaag een hele lange afstand lopen. Maar helaas kan dat niet, omdat ik morgen al samen met Fieke een afstand van 15 km ga lopen. En ik wil natuurlijk niets forceren zo vlak voor ons vertrek naar San Francisco.

Dit is mijn eerste zaterdag in lange tijd dat ik geen verplicht programma heb dat ik moet volgen. Vandaag mag ik mijn gehele dag zelf bepalen. Eigenlijk wil ik een bezoekje brengen aan de Zara. Toch ga ik dat niet doen. Ik geef mijn geld straks tien keer liever uit aan een product dat ik alleen in Amerika kan verkrijgen. Wat dat zal zijn weet ik nog niet… Ik heb natuurlijk wel een wishlist:

? iPad mini (als die er ook daadwerkelijk uitkomt, maar het lijkt slechts een fabeltje te zijn (ook verkrijgbaar in Nederland)

? iPhone 5, maar eigenlijk doet mijn iPhone 4S het nog uitstekend (ook verkrijgbaar in Nederland)

? Michael Kors ring (nog niet verkrijgbaar in de Nederlandse Micheal Kors store)

Gisteren hebben Fieke en ik besproken wat we precies allemaal gaan zien en doen in San Francisco. We zijn er vier dagen en moeten eigenlijk zoveel mogelijk rust pakken, maar dat wil je niet als je naar zo’n gave stad gaat, toch? Dan wil je alles zien. Wij in ieder geval wel! Wat gaan we dan allemaal doen?

? Alcatraz, de wereldberoemde gevangenis

? Natuurlijk gaan we met de cable car (treintje)

? De run leidt ons ook over de Golden Gate Bridge

? WINKELEN (dat vinden we leuk)

? Sunset run

? The NIKE WOMEN’S HALF MARATHON volbrengen

? En…. McDonald’s hopefully ;)?

Hebben jullie nog tips? Of absolute must-see’s voor ons? 

?

SAN FRANFIEKO

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent