Shop & Run part II

Voor een bezoek aan Designer Outlet Roermond mag je me midden in de nacht wakker maken. En dat is dan ook precies wat Joyce deed. ‘Frans, de voorjaarscollectie is binnen. We moeten er echt zo snel mogelijk naartoe!’ En als Joyce iets in haar hoofd heeft dan gebeurt het ook.

Precies een week later stappen Joyce, ik, Charlotte (de make-up artist) en Cle(’s camerateam) rond de klok van 4 ons bed uit. We willen kosten wat kost als eerste aanwezig zijn, want het assortiment verschilt van dag tot dag. First come, first serve. Nietwaar? Onze missie voor vandaag? Het scoren van een spring proof sportoutfit!

De bevrediging van het vinden van een kledingstuk waarop je al heel lang je oog op hebt laten vallen en dat voor een fractie van de prijs daadwerkelijk scoren is misschien wel het beste gevoel ooit als het op winkelen aankomt. Dat doet de afstand van Utrecht naar Roermond direct verbleken.

Welke (sport)winkels je in mijn optiek MOET aandoen als je daar bent?

DOR x GL2R (blog) (3)

Under Armour
Ik volg dit merk al jaren op de voet. De slogan I CAN, I WILL wordt in elke campagne prachtig verwoord, uitgebeeld en bekleed. Ik ben ontzettend fan van de tights en precies die weet ik te scoren bij de outlet. En omdat de lente zo goed als in aantocht is, kies ik voor de drie/kwart tight (lijk ik slank(er) in en ze zijn perfect voor zo beetje elke race).

DOR x GL2R (blog) (2)

adidas (krijgt binnenkort de aller aller grootste winkel van het terrein)
We voltooiden onlangs nog een zeer succesvolle campagne met ze rondom de UltraBOOST X, In de outletwinkel scoor ik diens voorganger voor de tweede keer. Namelijk de Pure BOOST X. Ik ben ervan overtuigd dat als iets goed zit of loopt dan moet je het twee keer aankopen. Ik woon zo’n beetje in deze schoen. Ik sta er mee in de sportschool, loop er Lionshead mee op en houdt ze met een gerust hart aan als ik op de bank neerstrijk.

Reebok
Dit merk maakt in mijn optiek een hele sterke reviveal met dank aan diverse samenwerkingen, waaronder die met Gigi Hadid. En natuurlijk vanwege het immens populaire Crossfit. Ik weet van mijn Crossfit friends dat de tops perfect zijn, omdat ze veel support geven. Kijk daar hou ik van. Ik kom met een lila shirt het pashokje uit. Die gaat mee naar huis!

DOR x GL2R (blog) (4)

PUMA
Wat je misschien niet weet is, is dat Joyce in verleden werkzaam was op het PUMA kantoor, gelegen in Leusden. Joyce kent als geen ander de kledingstukken van deze prachtige winkel. En omdat ze naast fotografe ook mijn persoonlijke styliste is, komt ze met een blauwe longsleeve aangezet. ‘Dat staat mooi bij de rest van je outfit.’ Ik vertrouw haar volledig!

DOR x GL2R (blog) (1)

Ascis
Het weer in Nederland is niet altijd te voorspellen, daarom kiest Joyce een windrunner voor me uit om het geheel af te maken!

Nike
De Nike store is helaas gesloten vanwege een grootse verbouwing! Maar er is goed nieuws, want op 15 maart wordt gaat de winkel weer open. Dus ook dan keren we natuurlijk weer terug!

Mijn gehele outfit inclusief schoenen, koste me nog geen totaal €165! Dat is dus geen geld, als je het mij vraagt.

Welke winkels zijn er nog meer te vinden?
Kijk, naast de bovengenoemde winkels gaan Joyce en ik er ook heen vanwege de volgende winkels:
Sandro (liefde voor prachtige jurken en broekpakken)

Roermond-outlet-GL2R-6
Furla (hier score dus een Furlatas voor een fractie van de prijs en het is nog eens super uitgebreid assortiement)

JoyceFrancien-blog
Marc Cain (kun je je die kleurrijke fake fur jassen van vorig naar nog herinneren die kocht ik dus hier!)

En binnenkort opent de Ted Baker, by far mijn favoriete, store haar deuren. Daar vind ik namelijk de mooiste bruiloft proof jurkjes. Nu is het alleen nog wachten op een bruiloft!

Wie? Wat? Waar? Hoe?
Last but not least de praktische info. Designer Outlet Roermond (Stadsweide 2 | 6041 TD Roermond) is 363 dagen per jaar geopend. (Gesloten op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag). Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 20.00 uur, op zaterdag en zondag van 09.00 – 20.00 uur.

Waar wacht je nog op? Wanneer ga jij erheen met je B(F)F om je spring out te scoren?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Designer Outlet Roermond.

Recent