Shop until you drop

Misschien weet je het nog niet, maar Fieke en ik houden naast sporten ook héél erg van shoppen. En dat hebben we dan ook volop gedaan in San Fran. Ook al hadden we allebei een ontoereikend saldo. Hallo creditcards!

Samen met het Girls Love 2 Run team besloten we dat het nodig was om spullen te kopen. Waarom?

  1. In Amerika staat de Euro nog altijd gunstig ten opzichte van de Dollar
  2. In Amerika lopen ze naar mijn idee voor op heel veel producten die ik over een half jaar anders toch wel koop in Nederland
  3. De spullen die je tijdens een reis koopt, al is het nog zo simpel, zijn niet alleen leuk om te hebben en te gebruiken. Elke keer als je het draagt, gebruikt of er na kijkt doet het je denken aan die (onvergetelijke) trip.

Ik deel maar al te graag mijn aankopen of gifts van deze reis met jullie. Zelf ben ik altijd heel nieuwsgierig naar de aankopen van anderen. Toen Annemerel laatst de Starbucks mokken toonde op haar blog was ik verliefd en Fieke geloof ik ook. Vanaf nu kopen we in iedere buitenlandse stad die we aandoen een Starbucks mok die de skyline van die specifieke stad weergeeft.

My favorite new running shoes! Tijdens een super exclusieve media bijeenkomst in het Clift Hotel in San Fran ontvingen we de nieuwe Flynits, die pas in februari verkrijgbaar zijn. We voelen ons zeer vereerd met deze lovely shoes! (Meer info volgt over enkele weken)

Persoonlijk vind ik het heel leuk om winkels te ontdekken die ik nog niet ken en dan met name van die ‘one of a kind’ winkeltjes. We found one, named PicNic. Een mix van hele gave kleding met de leukste hebbedingetjes. Na wat windowshopping in the late evening bezochten we enkele dagen later daadwerkelijk de winkel. Alles was er prachtig van de sieraden, tot de kaartjes, kledingstukken en woonaccessoires. Ik kon het niet laten om zonder dit schaaltje weg te gaan. Ik moest het gewoon hebben!

San Francisco, Miami en New York ik kan geen genoeg van jullie krijgen! Toen ik deze kaart zag werd ik opnieuw verliefd. De kaart geeft precies weer waar New York in mijn optiek voor staat. Eigenlijk wil ik het liefst meteen mijn kleurpotloden pakken en de kaart inkleuren. Hoe kinderachtig het misschien ook klinkt ik hou nog steeds van inkleuren en tekenen. Één of twee keer per jaar pak ik mijn kleurstiften of potloden om helemaal los te gaan op een velletje papier. Ik hou ervan!

Als ik eigenlijk geen geld heb om te shoppen mag ik alleen iets van mezelf kopen als het liefde op het eerste gezicht is! Toen ik deze Forever 21 sjaal zag, kon ik em’ niet meer uit mijn gedachten krijgen. Zonder erbij na te denken stond ik al bij de kassa.

Ik had al eerder een Destroyer jacket in mijn kast hangen, helaas een beetje aan de grote kant. Toen ik deze nieuwe versie van de Destroyer zag hangen kon ik niets anders dan em’ aanpassen. Normaal gesproken ben ik een maatje M, maar de afgelopen maanden paste ik prima in maat S. Alle maten hingen er in veelvoud, behalve maat S. Daarom paste ik maat XS, Ik moest die jas gewoon hebben. Dan maar te klein. Ik ben nadien nog drie keer terug gegaan om te kijken of de S er al hing. Ik gaf me gewonnen en ging voor de XS. Te klein, I know, maar hier stond toch echt in grote letters FRANCIEN op geschreven.

Het afgelopen jaar ben ik van een heel net gekleed meisje naar de sportieve chick style overgestapt, zonder dat ik er erg in had. Ik kan tegenwoordig één hele kast vullen met alleen maar sportieve kledingstukken. Het liefst mix ik mijn oude look met mijn nieuwe look. En dan krijg je hele gave onverwachte combi’s, al zeg ik het zelf. Het shirt, de legging en de Sky Hi Dunks in combi met mijn studded blouse gooiden samen met Fieke’s outfit hoge ogen op het Nike Town feestje. Waar we eerst dachten volledig underdressed te zijn (we did not get the dresscode i guess) tussen alle sportieve chicks in de mooiste jurkjes en hoogste hakken, bleken we meer op onze plaats dan ooit.

Ons hotel zat naast Victoria Secret. It was like dream come true! Wat we daar gekocht hebben kunnen we je helaas niet laten zien… Maar classy, stijlvol, sexy en comfort omschrijven absoluut onze aankopen ;-).

Martha Stewart is belichaamd alles waar een stereotype Amerikaanse vrouw voor staat. Ik heb haar meerdere malen gezien in de Oprah Show. She does it all, koken, craften, bloemetjes, interieurstyling you name it she does it. Toen ik dit kookboek in mijn handen nam kon ik het niet meer loslaten. Heel veel mensen denken misschien dat ik niet echt van het eten koken ben. Dat ben ik juist wel, ik maak er alleen de tijd niet (meer) voor.

Ik kan met geen woord ontkennen dat ik niet in San Fran ben geweest en daar heb deelgenomen aan de NWM 2012. Getuige deze foto(s). Op zowat alle shirts, hoodies en tights staat het NWM logo gedrukt.

Mijn koffer woog op de heenweg een nette 17.6 kilo. Op de terugweg bracht ik maar liefst 23.6 kilo met me mee. Ach ja, die creditcard rekening wordt gelukkig pas aan het einde van de maand afgeschreven.

Wat is jouw favoriete aankoop die je hebt gedaan tijdens een van je reizen of trips?

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent