Sit Back And Relax

Het is weekend! Tijd voor wat ontspanning… Maar wat is ontspanning dan in onze ogen? Stiekem beginnen wij ons weekend het liefst met een beetje online surfen. Ja suf hé, want doordeweeks zitten we natuurlijk noooooooooooooit achter onze laptops, NOT! Het internet afstruinen zonder werk- of schooldoeleinden is natuurlijk veel leuker. Helemaal als je dan dingen ontdekt die je nog niet kent. Vandaag gewoon even geen sportieve dingetjes, maar wat leuke dingetjes die we met jullie willen delen. Vind je dat goed?

Chocstar
Wij zijn absolute chocoladeliefhebsters! Hoe leuk is het dan om je eigen chocolade samen te stellen? Nou geloof ons maar, dat is heel erg leuk en lekker.  Chocstar.nl is een website om je vingers bij af te likken… Kies je favoriete chocolade smaak, add je favoriete topping’s en et voilà je chocoladereep is klaar! Voor de échte chocoladelovers onder ons is er zelfs het chocoholic abonnement! (Sorry voor alle uitroeptekens, maar dit is gewoon heel erg lekker!!!!!!!)

Tuula
We still love fashion! In Australië is ze bekend vanwege haar fameuze gevoel voor stijl. Ze weet de meest mooie combinaties te maken en haar foto’s zijn adembenemend. Who the F*ck are you talking about? Jessica Stein, met haar prachtige blog Felt.com/Tuula. We zeggen neem gerust een kijkje, je bent er vast wel een paar minuutjes zoet mee, wij kunnen er namelijk uren naar kijken.

Runcrews
Oké, oké toch een beetje sportiviteit. In Nederland kennen we ze (nog) niet echt, maar wereldwijd zijn er eigenlijk al best veel, runcrews. Begrijp ons niet verkeerd er zijn er vast wel een paar in Nederland, maar die hebben wij helaas nog niet gespot. Hoe vet zou het zijn om bij een runcrew te horen en tegen andere runcrews te strijden? Dat lijkt ons helemaal niet zo verkeerd. In Londen liepen 11 crews from across the world 72 uur lang tegen elkaar! Misschien moeten we gewoon onze eigen runcrew starten..? Who’s joining us ;)?

Instagram
Tegenwoordig blijven onze Nikon 1’tjes iets te vaak thuis… Want een camera vasthouden terwijl je rent is best onpraktisch. Misschien wordt het tijd dat we weer eens een fotograaf meenemen. Maargoed wat wel heel praktisch en handzaam is, dat is de iPhone die we beide met ons meedragen. En met onze favoriete app Instagram leggen we over alle fotootjes ook nog eens een mooi filter. We hebben nu een gezamenlijk account op Instagram. Je kunt ons vinden onder de naam hoe kan het ook anders girlslove2run. Dus are you ready to follow us? Diezelfde Instagram fotostream hebben we ook nog even gekoppeld aan onze Facebook Page . BTW zie je de bovenstaande foto, wij hadden een heel ‘spannend’ afspraakje met deze gigant… We will keep you posted!

Wat is voor jou relaxen? Zit je ook het liefst online of zoek jij je ontspanning ergens anders?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter


Recent