Sky Hi(gh) Kick’s

De sneaker met ingebouwde hak, je ziet em’ echt overal! Het begon allemaal met de Isabel Marant Sneaker Wedge, Doutzen Kroes, Miranda Kerr en vele andere celebs werden erop gespot. Heel modebloggend Nederland heeft inmiddels een paar Isabel Marant’s aangeschaft. Ook ik zou graag een paar Isabel Marant sneakers willen aanschaffen, alleen staat mijn portemonnee het niet toe. Dit jaar brengt ieder merk of keten zijn eigen sneaker wedge uit. Ik heb hele mooie gezien, maar ik ook hele lelijke.

Afgelopen week werd ik zelf verrast met de sneaker wedge (bedankt daarvoor). Mijn paar past perfect bij  de Girls Love 2 Run-stijl (al zeg ik het zelf)! Deze sportieve variant moest ik natuurlijk wel combineren met een bijpassende hoodie. Zie hier het resultaat.

Staat er al een sneaker wedge in jouw kast of is het zeg maar niet echt jouw ding? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent