Slaapkamer workout Part III

De slaapkamer workout. Ik heb hem nog niet voorbij zien komen in de #JANUari challenge. Begrijpelijk, maar het is wel de makkelijkste manier om een workout te scoren. Geheel in lijn met het Spuiten, Slikken én Sporten thema bekijk ik seks vandaag vanuit een sportief oogpunt. Laat ik beginnen bij de jongens om vervolgens mijn eigen sekse onder de loep te nemen.

De jongens!
In de sportwereld speelt testosteron ook een hoofdrol. Het hormoon verhoogt namelijk de sportprestaties. Zo slikken en spuiten sportschoolbinkies anabolen steroïden om een grotere spiermassa te krijgen. Anabolen is een synthetische vorm van testosteron en staat ook op de dopinglijst.

Je libido staat of ‘hangt’ met jouw testosteronspiegel. Het stimuleert namelijk jouw sexdrive. Naarmate je ouder wordt zal het testosterongehalte afnemen. Daardoor krijgen oudere mannen bijvoorbeeld minder zin in seks. Na je vijfentwintigste neemt de productie van testosteron in je ballen met 1 procent per jaar af. Ook bij vrouwen kan een tekort aan testosteron ervoor zorgen dat haar sexdrive afneemt of verdwijnt.

Sporten is goed voor je testosteron. Nou moet je niet gelijk een marathon willen gaan slenteren, dat helpt namelijk niet. Het is beter om een paar keer in de week een korte krachttraining te doen. Een buikje is ook funest voor je testosteronspiegel. Hier kan je checken of je goed zit met je Body Mass Index. Oftewel ben je niet te zwaar voor lengte. Zit je nou boven de BMI 30 of onder de 20, dan is het oppassen geblazen! Dan kan je testosteronspiegel wel is in gevaar komen. Ook je state of mind heeft een belangrijke uitwerking op je testosteronpercentage in je lichaam. Zit je niet lekker in je vel dan produceren je ballen minder van het hormoon. Dus be happy, eet krachtvoer, sport af en toe en je zult n**kend in je kist eindigen.’ Dit had mijn tekst kunnen zijn, echter gaat deze eer naar BNN’s Spuiten & Slikken content creation team. Tot zover de jongens.

De meiden!
‘Seks! Doe je het niet voor je eigen genot, of het plezier van je partner, doe het dan voor je lichaam (damn seks is a workout too)! Want als je lichaam je tempel is, dan is seks het ultieme gebed. Hoezo is zuigen, likken en prikken zo goed voor je lijf? Hieronder de uitleg.

Seks kan fantastisch uitputtend zijn. Na een climax ben je daarom snel vertrokken naar dromenland. Dat komt doordat een orgasme je trakteert op een stoot endorfine. Dit hormoon laat je wegdromen. Dus heeft je schatje slaapproblemen? Bef of pijp hem dan naar dromenland.

Uit onderzoek is gebleken dat seks je tot zeven jaar jonger kan laten lijken. Dat komt doordat wippen oestrogenen en feromonen vrijmaakt. Oestrogeen zorgt voor een mooiere huid. Feromoon voor een lekkerdere lichaamsgeur. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist is niet meer nodig. Wip je gewoon gratis een paar jaar jonger!

Kom je thuis van een lange dag werken? Dan is seks je BFF. Het zorgt voor een flinke portie ontspanning. Even die gedachtes verzetten van belastingformulieren en mekkerende collega’s naar het hijgende lijf van je fuckbuddy.’ Deze fantastische tekst is wederom afkomstig van dat eerder genoemde team.

Burn baby!
Seks zou een Olympische discipline moeten zijn. Met een sessie van een half uur kun je al 200 calorieën wegwippen. Oftewel een kwartier hardlopen. Dus neem je sportschoenen en zweetband mee het bed in. N**k een marathon en je bent net zo afgetraind als Usain Bolt.

Eiwit shake
De eiwit shake… ‘Sperma kun je het beste vergelijken met rauw eiwit. Sperma bestaat namelijk voor 90% uit water en de andere 10% bevat proteïnes, fructose, koolhydraten en mineralen. Kortom: een handjevol voedingsstoffen die heel gezond voor je zijn.’ Bron Misschien toch maar wel een keertje doorslikken dan in plaats van uitspugen?

NOG NIET OVERTUIGD? GO GIVE IT A TRY YOURSELF!

PH: Spuiten en Slikken

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

P.P.S. Doe je al mee aan JANUari? Wanneer ga je beginnen met je goede voornemens, zo van JA NU(ari)!

Recent