Smeerpoets

Summer Spray
Hey! Hey! Luister eens even heel goed naar me. Loop je nou gewoon met je blote hasses in de zon en dat zonder zonnebrand?! Stop! Stop! Daar sta ik dan (in het Vondelpark). Met mijn spray in de aanslag. Mijn missie? Alle blote bastards of knappe dudes met shirt voorzien van een laagje zonnebrand. Want stel je voor dat deze knapperds verbranden? Terwijl dit gewoon volkomen kan worden door een goede zonnebrand. Opgesprayed en uitgesmeerd door moi. I know, someone has to do it.

Beachess_JoyceBongers (5)

#FML
Nee even geen grapje. Ik krijg voor deze product post NIET betaald (#FML) maar vond de UV Sport Beschermende Mist Spray SPF 30 een aantal maanden geleden wel in mijn brievenbus. Waarna de spray direct in mijn koffer verdween en mee op vakantie ging naar Zuid-Afrika. Waar ook mijn medereizigers zich veelvuldig vergrepen aan deze fijne zonnebrand die speciaal gemaakt is voor sporters.

Beachess_JoyceBongers (1)

Getest onder extreme omstandigheden
Op de website van Garnier lees ik de volgende zin: ‘ZONBESCHERMING DIE ZELFS EXTREME UITDAGINGEN AANKAN.’ En dat kan ik beamen, want na 7 uur en 13 seconden zat de spray er nog steeds op en was ik niet verbrand. 

Copy – Paste
Ik kan natuurlijk een heel verhaal afsteken over de productkenmerken van dit product, maar ik kan net zo goed op copy / paste drukken. ‘Zéér waterresistent, getest na 80 minuten onder water. Zweetbestendig, getest gedurende 2 uur in een sauna van 40 °C. Loopt niet in je ogen, getest tijdens een 20 minuten durende work-out in een ruimte warmer dan 32 °C. Niet vet en plakt niet. De beschermende mist met een dry touch finish voelt natuurlijk aan op de huid en laat een onzichtbaar beschermingslaagje achter. Je voelt het product niet zitten. Ideaal voor de meest veeleisende sporters!’ Tot zover de copy – paste sectie. Dan nog even mijn gebruikerservaring. De spray is dekkend en trekt direct in. Waardoor je lichaam gelukkig geen sticker wordt, waar al het zand aan blijft plakken. De spray ruikt lekker en voelt verfrissend aan op de huid.

Waarom insmeren?
Waarom moet je je insmeren tijdens je run? Omdat veel buiten sporten (hardlopen dus ook) de kans op huidkanker verhoogt. Zo. Dat klinkt best wel grof, maar het is wel waar. Atleten (en dat ben jij ook) realiseren zich vaak niet dat zweten ervoor zorgt dat de huid minder goed UV-straling kan tegenhouden. Zo zorgt 15 minuten joggen gemiddeld voor een afname van 17% van de natuurlijke bescherming tegen UV-straling. Er is zelfs onderzoek bekend waarbij de bescherming 40% afgenomen was. De conclusie? Smeren, smeren en nog eens smeren met dit fijne product.

Deze post is trouwens onderdeel van het #NationaalHitteplanGirlsLove2Run. 

Smeer jij je in als je gaat sporten in de zon?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Garnier, jullie mogen natuurlijk altijd een donatie doen als teken en blijk van waardering van de door mij geleverde content rondom jullie fijne product. #justsaying

Recent