Spotify weet op welke muziek jij en ik seks hebben! Nee serieus.

Er was eens een meisje dat het woord #slaapkamerworkout uitvond en daarmee (online) te koop liep. Haar toenmalige vriend moest het zwaar ontgelden. Dat meisje fotografeerde namelijk een pikant setje en kopte hiermee een Facebook pagina genaamd Girls Love 2 Run. Vriend en vijand belde geshockeerd op. Waar was dat meisje in godsnaam mee bezig? Het meisje zei wijs ‘eerst lezen, dan oordelen.’ En zo geschiedde. Het woord heeft vandaag de dag nog steeds bestaansrecht op Girls Love 2 Run.

Toprak interview GL2R februari (blog formaat) (11)

Drunk in love
En in de maand van de liefde is het de hoogste tijd om deze workout erbij te pakken. Ja, je kunt daadwerkelijk een workout doen in je slaapkamer. Dat doe ik ook zo vaak. Matje op de grond and of we go. Toch pak ik het gemiddeld zo’n twee tot drie keer per week (weinig he?) grondiger aan. Ik heb er zelfs een workout buddy voor nodig. Ik weet wat je denkt, houd dat even lekker privé. Maar goed zonder deze slaapkamer workout hadden jij en ik hier nu niet gestaan/gelegen. Ben je maagd of single? No worries! De #slaapkamerworkout behoeft geen buddy, if you know what I mean.

Bose_GL2R (1)

All you need is…
Het vereist alleen een beetje tijd, liefde en passie. En om dat alles op te wekken heb ik een playlist voor je samengesteld. Ja, want zo ben ik. All you need is… Spotify, een buddy, toys of je vingertoppen. Krijg je al plaatsvervangende schaamte? Niet nodig. Lief zijn voor jezelf en een ander is nooit verkeerd. Zeker niet in de slaapkamer.

Naast de playlist wil ik je ook nog voorzien van enkele feitjes en/of ervaringen..

Celine Dion
Als ik The Guardian mag geloven zijn muziekliefhebbers op Spotify goed voor 2.5 miljoen seks playlists. Een gezonde dosis sexy cool met een beetje Celine Dion erbij doen wonderen in de slaapkamers van Spotify-gebruikers zoals ikzelf.

Jongens tegen de meisjes
Okay, jongens hebben een lichte voorsprong als het gaat om het samenstellen van deze lijstjes. Namelijk 56% om 44%. Na vandaag is dat hopelijk 45%, dankzij mijn te gekke lijstje ;-).

Snooze_mode_GL2R_JoyceBongers (2)
Hoogtepuntje

Ik beleefde mijn beste slaapkamer hoogtepunt (ja, laten we het zo maar even noemen) tot nu toe op een nummer van James Vincent McMorrow – If I had boat. Geen idee waarom, want het nummer is echt zo aseksueel als het maar zijn kan. En toch in het ‘pik’kedonker, deed dit nummer ehm voor mij.

Best kept (slaapkamer)secret
Het best bewaarde Spotify geheim? Dat blijft toch echt Discover Weekly. Het is onmogelijk om bij te houden wanneer je favoriete artiesten een nieuw nummer uitbrengen dat perfect is voor in de slaapkamer. Laat staan om alle nieuwe artiesten in jouw favoriete genre te ontdekken. Gelukkig doet Spotify dat dus voor jou. Op basis van je huidige muziek voorkeur. En dat doen ze dus gewoon wekelijks voor jou, want zo is Spotify. Lief van ze he?!

En dit is wat Spotify er zelf over zegt!

Updated every Monday morning, Discover Weekly brings you two hours of custom-made music recommendations, tailored specifically to you and delivered as a unique Spotify playlist.

For the first time ever, we’re combining your personal taste in music with what similar fans are enjoying right now. This means every song in Discover Weekly is based both on your own listening as well as what others are playlisting and listening to around the songs you love – making your playlist completely unique and full of deep cuts and new discoveries.

It’s like having your best friend make you a personalised mixtape every single week. En ik kan je uit betrouwbare bron vertellen dat deze lijstjes het ook prima doen in de slaapkamer.

Olympische discipline
Seks zou een Olympische discipline moeten zijn. Met een sessie van een half uur kun je al 200 calorieën wegwippen. Oftewel een kwartier hardlopen. Dus neem je sportschoenen en zweetband mee het bed in. N**k een marathon en je bent net zo afgetraind als Usain Bolt (pardon my French).

Wereldwijd
De top-10 liefdesliedjes wereldwijd wordt aangevoerd door niemand minder dan Justin Bieber met Love Yourself… Okay dat nummer wil ik dus ook op mijn bruiloft FYI.

F*ck voorspel
Voor de jongens én meisjes die het voorspel liever overslaan zijn dit de meest gestreamde nummers in de slaapkamer…

;

Klaar voor de start? AF!
Kortom, pak je workoutbuddy, toy(s) of vingertopjes erbij en verplaats jezelf naar de slaapkamer. Flightmodus aan. De playlist heb je natuurlijk al even offline getrokken. Gaan met die banaan en dat alles op de beat natuurlijk.

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent