Spring is here!

DE ZON SCHIJNT! Hoe kan ik nog binnen blijven zitten als de zon me uitnodigt om naar buiten te gaan? It’s an offer I can’t refuse! Hardlopen in de eerste lentezon is in één woord GEWELDIG. Waarom? Omdat er geen betere reden bestaat om naar buiten te gaan en een rondje te rennen. De zon maakt rennen zo veel leuker, maar ook makkelijker!

Als de zon schijnt dan zijn er ook veel meer lopers dan normaal op mijn gebruikelijke route. Beginners trekken de ‘stoute’ hardloopschoenen aan. Meestal zijn het meisjes die besluiten om samen te gaan rennen. Zo ben ik zelf ook ooit begonnen.

Eindelijk mag ik mijn lange hardloopbroek verruilen voor een kort broekje. Mijn vest gaat uit en mijn blote armen komen te voorschijn. Misschien is het net iets te voorbarig, maar dat maakt me niet uit. Als ik eenmaal ren krijg ik het toch wel warm.

Dus waar wacht je nog op? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

 

Recent