Spuiten & Sneakers

Ik ben Debbie. Ik ben een addict.

debbie-nuchelmans-metro-mode-sneakers-air-max-nike-thrld-1

Ik weet dat er iets in mij zit. Iets onbeduidends. Iets dat soms het roer overneemt en – hoewel ik weet dat ik weer eens compleet de mist in ga – me het gevoel geeft dat ik besta. Dat ik leef. Gedeeltelijk bevangen door het gevoel van complete foutheid, maar anderzijds alles waar ik voor sta. Alles wat ik nodig heb. Die ene fix.

Na mijn fix voel ik me kalm. Een moment waarop de tijd heel even stil lijkt te staan. Bevroren. Het enige nadeel is dat dat moment maar zo kort van kracht is. Want hoe graag we ook zouden willen dat de tijd soms even stil stond, dat doet het nooit. Het is net als dat moment op de schommel dat je helemaal naar voren geschommeld bent. Je benen zwaaiend richting de hemel. Die fractie van een seconde waarop alles perfect kalm is, waarop de tijd zelfs heel even stil lijkt te staan. Totdat je weer teruggetrokken wordt. Terug in het diepe. Terug naar af.

Ik verzet me niet. Ik vecht er niet tegen. Dit is wie ik ben. Niets of niemand anders kan me zo gelukkig maken, zelfs ik zelf niet. Júist ik zelf niet.

SFFTE SNEAKER COLLECTION GRAZIA 2Maar de laatste tijd is me iets overkomen. Een gevoel dat ik niet herken bekroop me en is niet meer van mijn zijde geweken. Dingen die eerder onbelangrijk voor me leken, begonnen een meer prominente rol in te nemen en langzaam maar zeker leek ik uit dat zwarte gat te worden getrokken. Lange tijd heb ik in het donker geleefd, zo lang zelfs, dat mijn ogen zich aanpasten en ik kon zien. Maar nu was daar licht. Mijn nieuwe focus. Feller dan ooit te voren. Met trots kan ik zeggen dat ik mijn grootste zwakte te boven kwam: het is al januari en ik heb de sneaker sale overleefd.

?

Debbie Nuchelmans 

Follow me: TwitterInstagram & Facebook.
Recent