Stadshart Amstelveen X Girls Love 2 Run lente challenge

Er staat een gloednieuwe, frisse, zonnige, fleurige challenge (YES) voor je klaar. Waar je hopelijk spontaan de lente-kriebels van krijgt (ook als het regent), want hallo over 8 dagen is het al lente (hallo mooiweerlopers en hooikoorts hoppers)! Om dit feestelijk te vieren hebben we een te gekke actie opgezet in samenwerking met Stadshart Amstelveen. Dit winkelcentrum vormt op 2 april namelijk het decor van de Lentemarathon Amstelveen. Een unicum, want het is de eerste in Amstelveen en de finish is dus in het winkelcentrum waar onder andere De Bijenkorf, Zara en Sport 2000 zijn gevestigd.

IMG_9664---kopie

MINI-MARATHON
Wij (en jij), de zusjes (Lisanne & Laura) de Witte en Esmee Trouw nemen op zaterdag 25 maart al een voorproefje. Door onze eigen mini-marathon van 4.2 kilometer te organiseren. Waarbij we (alvast) de highlights van Amstelveen on the run zien en natuurlijk finishen in stijl. Maar dat niet alleen, zo is er een lopend buffet voorafgaand aan de run. Krijg je een race-ready kapsel aangemeten én mag je op onze kosten shoppen bij Sport2000 (oa Nike, adidas). Tevens word je tijdens die 4.2 kilometer telkens op onverwachte momenten verrast, maar daar kunnen we nog niet teveel over zeggen. Behalve dat je hier gewoon bij moet zijn.

DEELNEMEN AAN HET EVENT?
Maar voor het zover eerst moet je wel eerst een startbewijs voor onze mini-marathon zien binnen te harken… Hoe dan?! Vraag je je misschien af. Nou eigenlijk is het heel simpel. Door je mooiste lente (loop) moment met ons te delen. En dat is niet heel moeilijk, want het lentedecor is in aantocht. Van prachtige (wilde) bloemenzeeën tot aan sunsets die adembenemend zijn. Of trek gewoon je mooiste bloemetjes shirt en/of tight aan en ga je erop uit!

SPELREGELS
– Je deelt je foto (mogen ook golden oldies zijn) met de hashtag #girlslove2runspring
– Omdat je BFF ook mee mag naar het event als je wint, mag je haar ook taggen
– De challenge loopt van 14 tot en met 21 maart. Iedere deelnemende blogger/atleet kiest 2 winnaars
– De winnaars ontvangen op dinsdagavond 21 maart een persoonlijk berichtje.

Untitled-1

Girls-Love-2-Run,-Stadshart-Amstelveen-x-zusjes-de-Witte-(blog)

Untitled-2

IMG_9366

Untitled-1-copy

IMG_9455

IMG_9955

Doe jij met ons mee en zien we jou + BFF op zaterdag 25 maart?

?

Francien & Joyce, Esmee, Lisanne & Laura

Fotografie: Steven Tips

Kleding: adidas via Press Only + New Balance, + Nike en uit eigen kast

P.S. De eerste lentemarathon van Amstelveen is dus een feit! (De inschrijvingsperiode is helaas al gesloten). Op de dag zelf kun je naast de hele marathon, ook de Stadshart Amstelveen halve Lentemarathon lopen, óf de Keurslager Stronkhorst Estafette Marathon (4 deelnemers / 10 km). Met een fraai parcours door de mooiste delen van Amstelveen en het Amsterdamse Bos kunnen hardlopers reikhalzend uitkijken naar dit sportieve evenement! De winnaars ontvangen nog wel een startbewijs voor 2 april, maar zijn vrij om deze wel of niet te gebruiken.

Recent