Stylist for a day

Vandaag een iets minder sportieve post dan je van Girls Love 2 Run gewend bent, maar oh zo leuk! Geef me een shoppingbudget en ik ben direct opweg naar de Zara IN MIJN DROMEN. Maar afgelopen week mocht ik deze bloedstollende taak ook daadwerkelijk volbrengen! Ik werd stylist for a day. Volledig in de wolken met mijn one-day-fly job liep ik door de Kalverstraat, haar naam was ZARA, in haar vond ik mijn perfecte match. Ik ging volledig LOS. Zie hier het resultaat… De door mij samengestelde collectie (en een klein beetje van ZARA) kreeg de naam ‘Don’t ever shoot the one-day-fly stylist’ Mijn lieftallige, superknappe collega Daniella wilde na wat wikken en wegen (NOT) best wel even mijn levende paspop (lees: barbiepop) spelen. Is het ze geen plaatje(s)?

Een note van de redactie, de kleding lijkt ietwat aan de grote kant, maar Daniella is petit van formaat. Maatje 38 is dan ook niet weggelegd voor haar, maar wel voor modellen die aankomende week ook daadwerkelijk ten tonele verschijnen in deze outfits tijdens de Negen Maanden Beurs.

P.S. Deze oranje outfit sloeg ik voor mezelf in, ik bedoel als one-day-fly stylist mag ik best flaneren met mijn oog voor stijl ;-0

Edit: Zie hier het eindresultaat! 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent