Sun is out!

Wow, het leven is zoveel leuker als de zon schijnt! Het weekend vloog voorbij. Zaterdag op de Zwarte Cross en gister de hele dag op het water, zeilen. Een verbrande neus en volledige ontspanning als resultaat. En maandagen zijn ook meteen veel minder erg als ze beginnen zoals vandaag, toch?

Vanmorgen toen de wekker ging keek ik door m’n gordijnen naar buiten en zag ik geen enkel wolkje. Voor het eerst deze maand juli. Heerlijk! Meteen kreeg ik zin om mijn hardloopschoenen aan te trekken, ook voor het eerst deze maand jullie (vroeg in de ochtend dan). Begrijp me niet verkeerd. Ik hou echt van hardlopen, maar met die bewolking en de regen die tegen het raam klettert heb ik nog geen een keer gedacht, laat ik mijn wekker even een uurtje eerder zetten. Vandaag was dus eindelijk wel weer zo’n dag.

Ik had mijn iPhone zo ingesteld dat de Nike+ App niet tegen mij praatte. Ik wist dus niet hoever ik liep, ik had alleen mijn horloge om aan te geven hoe lang ik liep. Mijn route ging langs de Amstel. Een halfuur heen en een halfuur terug. In de vroege ochtendzon was het al bloed heet, maar ik heb dit zo gemist dat ik het bijna niet merkte.

Ik hoop dit deze week nog een paar keer te gaan doen, wie van jullie doet er mee?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter<

Recent