Supping in the sun

Het strand waar ik over uitkijk als ik op kantoor zit is heel mooi met dit weer. Het zag er de afgelopen dagen zo aanlokkelijk uit dat we gister besloten er op de vroege ochtend van te gaan genieten. We gingen SUPpen (met dank aan SupsUP)! Een super goeie workout en je bent op het water, can it get any better? Het was geen dag voor wetsuits, maar voor bikini’s, dus we hebben ook gelijk even aan onze kleur gewerkt.
SUPpen is echt lastiger dan ik dacht. Om te kunnen staan moet je heel goed je evenwicht zien te bewaren, wat dus betekent dat je benen hard moeten werken. Daarbij moet je, om enigszins vooruit te komen, ook echt actief peddelen, dus ook je buik en armspieren worden goed getraind.

Ik was er overigens niet per se heel goed in;) Heb staan flink afgewisseld met op mijn knieĆ«n zitten en ook zwemmen… Toen ik om mij heen wat kwallen zag verschijnen ben ik ook even niet meer gaan staan (held op sokken). Maar vandaag voel ik echt dat ik heb gesport gister, eigenlijk gister al. En de combinatie van sport en zee en zon maakt dat dit zeker niet de laatste keer was!

Ik voel stiekem enige jaloezie voor mensen die aan het strand wonen. Begrijp me niet verkeerd, Amsterdam is echt een fijne stad, maar de zee als achtertuin… De relaxte sfeer die daar heerst, daar hou ik van. Helemaal als je de dag zo kunt afsluiten!

Ben je ook aan het genieten van de zon, workout wise?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent