Surprise visit

Soms heb je een hardloopdoel nodig om jezelf te motiveren om verder te lopen dan normaal. Gisteren dacht ik een surprise visit te brengen aan één van mijn Utrechtse vriendinnetjes. Om bij haar te komen moest ik eerst door de hele binnenstad van Utrecht rennen.

Ik ging speciaal met de trein naar Utrecht toe, in hardloopkleding, en sprintte zowat de trein uit. Toch moest ik mij inhouden, want Utrecht Centraal om 18:00uur oversprinten gaat onmogelijk in verband met alle werkzaamheden in de stationshal. En het was ook nog eens koopavond en dan is Hoog Catherijne helemaal gezellig druk! Wat je dan wel krijgt is heel veel vreemde blikken, want waarom loop je in je hardloopoutfit (zie foto) door een winkelcentrum? Daarnaast ontvang je de nodige spontane aanmoedigen van jongens, ook al was ik nog niet eens gestart. Eenmaal uit Hoog Catherijne zette ik mijn loop in. Toen ik bij het park aankwam moest ik er eerst 3 keer doorheen rennen voordat ik van mijzelf het park mocht verlaten. Mijn vriendinnetje heeft een huisje aan het park en na drie rondjes kon ik wel een glaasje water gebruiken. Bij haar deur aangekomen, drukte ik op de bel, tevergeefs, want ik kreeg geen gehoor. Gelukkig stond het hek wel open en toen ben ik naar boven gelopen. Haar huisgenootje (ook een vriendinnetje) was wel thuis. Maar mijn vriendinnetje was er helaas niet. Misschien had ik toch beter eerst even kunnen bellen, dat had gekund, maar ik zit 3 dagen zonder mobiel. Dus dat ging niet. Toch had ik bewijs nodig, normaal gebruik ik daarvoor Nike GPS om mijn run vast te leggen maar dat ging nu dus niet. Maar haar lieve huisgenootje wilde best even een foto maken als bewijs van mijn run. Zie hier het resultaat.

Na de foto ben ik terug het park ingerend. Ik sloot mijn run in stijl af op de Amsterdamsestraatweg met een heerlijke eindsprint. En ja ik had mijn doel bereikt ik liep verder dan mijn gebruikelijk 5 tot 8 km, ik liep 10 km. Wat doe jij om je gebruikelijk afstand te overtreffen? 

 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent