Thailand |V

20120902-133038.jpg

20120902-133051.jpg

20120902-133109.jpg

20120902-133132.jpg

Zaterdag hebben we koh phi phi verlaten en zijn we vertrokken naar een ander eiland in de buurt. We hadden wel zin in verlaten stranden en je zou er ook kunnen suppen. Nou 1 ding is zeker, dit eiland is verlaten, er is vrijwel niemand.. Maar dat betekent dus ook dat het voor supscholen geen zin heeft om open te zijn en voor andere winkels eigenlijk ook niet;) Als je daarbij optelt dat we een beetje worden gepakt door enkele reizigersongemakken is duidelijk dat dit niet onze beste dagen zijn haha.

Wat we dus doen is uitrusten, slapen, lezen en even echt niksen, iets waar ik echt slecht in ben.. Stiekem wist ik dat allang, maar op reis kom je jezelf nog net even iets harder tegen heb ik gemerkt..

Naast al deze malaise is het ook gewoon nog steeds super leuk! We hebben gister een scooter gehuurd en hebben het eiland ontdekt. Klinkt makkelijker dan het was, ze rijden hier aan de verkeerde kant van de weg. Tel daarbij op dat ik het verschil tussen links en rechts heel goed weet en je kan je ongeveer voorstellen hoe dat ging;) We hebben het overleefd gelukkig!

Verder heb ik vanmorgen voor het eerst in 2 weken (ik schaam me diep) hardgelopen. Over een 2km lang stand waar verder helemaal niemand was en waar ik alleen de golven hoorde. Mensen die nu nog beweren dat hardlopen geen onspanning is, probeer het eens;)

Vandaag vertrekken we weer, met een busje naar phuket voor 2 dagen schandalige luxe, om natuurlijk vervolgens weer echt verder te backpacken;)

Over minder dan 2 weken ben ik alweer gewoon thuis. Time flies, even when you’re kind of bored on a deserted island;)

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent