Thank you ladies!

Woensdagmiddag staan Francien en ik om 5 uur in het Vondelpark. We ontmoeten elkaar bij de ingang van het oude filmhuis. Allebei stiekem best wel zenuwachtig, want het KNMI heeft een weeralarm afgegeven en we zijn sowieso heel benieuwd naar de opkomst. We gaan eerst met z’n tweeën en fotografe Joyce Bongers het park in om wat eigen foto’s te maken (volgt later?). Om 6uur sharp staan we weer voor diezelfde ingang.

De eerste dames beginnen binnen te druppelen en we checken buienradar nog een keer, als het goed is houden we het net droog. Francien en ik overleggen met de trainer, Anna Scott Miller, wat we gaan doen en ondertussen krijgen alle meiden die binnen komen een t-shirt en mogen ze een paar schoenen lenen. We zijn nog steeds zenuwachtig, hoeveel mensen gaan er komen? Eindelijk is het 7uur en moeten we beginnen. Buiten verzamelen we met elkaar op de trap, kippenvel, want 50 meiden allemaal in hetzelfde t-shirt en met dezelfde schoenen. Hoe vet is dat!

Met z’n alle een warming-up, verzorgt door Anna. Die warming-up zelf is al pittig, dat belooft wat. Vervolgens gaan we rennen, met de hele groep bij elkaar. Het hele Vondelpark kijkt naar ons, logisch want we zijn gewoon met 50 (!) vrouwen. Halverwege het park splitsen we op in 3 groepen. Ik krijg groep 1, Francien 2 en Anna 3. De bootcamp begint. Wij mogen toekijken en aanmoedigen en die rol bevalt ons wel in de hitte;) De meiden zweten en wij motiveren haha! Na 20 minuten bikkelen met krachtoefeningen rennen we verder. Weer omgedraaide nekken en wijzende mensen, heerlijk! We doen nog een paar sprintjes en eindigen de ronde met een massasprint terug naar het Vondelparkpaviljoen.

Eenmaal binnen begint het te plensen. We beat the rain;) Daar binnen staat sushi en rose klaar en maken we het gezellig met elkaar. Als het tijd wordt om rustig aan te vertrekken is de regen weer gestopt, alsof het zo moest zijn!

Lieve meiden, we vonden het echt fantastisch om dit te mogen organiseren. Super bedankt voor jullie enorme opkomst en voor degene die helaas niet konden komen, dit is zeker niet de laatste keer dat we zoiets organiseren! Dus hopelijk tot snel. Wij hebben er echt van genoten en hopen dat jullie dat ook hebben!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent