The art of breakfast

Het is weer zondag, zo’n dag waarop alles mag en niets moet. Daarom maak ik maar eens een uitgebreid ontbijt. En omdat ik vandaag toch zeeën van tijd heb kies ik voor een nieuwe versie van het ontbijt. De combinatie van eieren en appels leek mij ietwat ongewoon, maar nadat ik het geproefd had was ik overtuigd…

INGREDIËNTEN:
1/2 Appel (biologisch)
2 Eieren
Boter of olijfolie
Vanillestokje of  -suiker
Kaneel

INSTRUCTIES:
Snij de appel in partjes. Doe wat boter of olijfolie in de koekenpan en gooi de appelpartjes in de pan. Bestrooi de appelpartjes met kaneel (varieer naar wens met kruiden en specerijen). Laat de appelstukjes 8 tot 10 minuten koken, zodat ze lekker zacht worden. Klop de eieren in een kom en meng dit met de vanille. Gooi het mengels bij in de koekenpan en blijf roeren. Bak dit alles nog een paar minuutjes. Serveer en enjoy your breakfast! Dit ontbijt is ook zeer geschikt alvorens je gaat sporten, het is makkelijk verteerbaar en geeft genoeg energie voor een intensieve work-out.

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent