The Big Apple (part 2)

We zijn heeel laat vandaag, sorry daarvoor. Ik heb 1 excuus, hier is het namelijk nog heeel vroeg;) en dan ik vandaag laat ben betekent dat ik eindelijk aan mijn jetlag begin te wennen, I like!

Goed… Vandaag even een korte update van de eerste dagen van mijn verblijf in New York. Nog geen Central Park run, maar wees niet bang, want die komen er natuurlijk aan!!

Dag 1 afgelopen donderdag begon met een bezoek aan de Rockefeller center. Helemaal bovenop heb je een geweldig uitzicht over de stad en het voordeel ten opzicht van de Empire State? De Empire state zie je niet als je daar boven op staat, nu wel! Verder de grootste Zara ter wereld in geweest (wat een oase van rust), Times Square bezocht en de lekkerste guacamole ooit gegeten.

Dag 2 zijn we gaan wandelen door Central Park en met de skyline ferry de Hudson river op gegaan. Langs het Vrijheidsbeeld (wat een kleintje in vergelijking met alles er omheen;)), de skyline van Manhattan, en de Brooklynn Bridge.

Gister Soho ingegaan en mezelf te buiten gegaan in al die winkels die we in ons kikkerlandje niet hebben, daarna een concert van Colby Caillat & Gavin Degraw in Central Park en de dag geƫindigd met een diner in Grand Central Station!

Ik ben hier echt volop aan het genieten, as you can see! Hoop dat jullie ook een heerlijk weekend hebben (gehad)!

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent