The Big Apple

Waar Francien niet al te lang geleden nog berichtte vanuit de USA, is het nu mijn beurt. Jaja, I’m in New York. Het plan was om een korte vakantie te vieren in Miami en om dan gelijk een NBA basketbal wedstrijd mee te pakken. Maarrr omdat iedereen zo lovend was over New York (my first time) moest ik hier gewoon langs gaan. Dus eerst vier dagen NYC en dan vier dagen Miami, wat een slecht leven.¬†Wat er op de agenda staat in NYC?

Uiteraard ga ik met mijn hardloopschoenen Central Park ontdekken. Mijn ultieme hardloopdroom! BF ernaast op de fiets voor de foto, zodat ik het allemaal met je kan delen!

Verder moeten er ook de nodige toeristische atracties worden bezocht. Times Square, Empire State, het Vrijheidsbeeld etc…

En ga ik mijn bankrekening plunderen in Soho en in de Victoria Sectret…

En daarna: Op naar Miami baby!

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent