The Challenge!

Ben jij er zo eentje die uitdagingen niet uit de weg gaat? Goed! Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Fieke en ik gaan namelijk de strijd met elkaar aan! Waarom? Omdat we elkaar graag uitdagen. Wie kan de meeste km in één week maken? En wie zet de snelste tijd neer op over één km genomen?

Hoe we bij deze challenge zijn gekomen? Laatst merkten we op dat we stiekem tegen elkaar en andere ‘Facebook Friends’ lopen. Als ik op Facebook of Twitter zie dat Fieke 10 km heeft gelopen voel ik de druk om ook te gaan, noem het een goede stok achter de deur. (Online) Tegen jongens lopen daagt me zelfs uit om nog sneller te gaan, puur om te bewijzen dat ik ook in dat tempo mee kan lopen, weliswaar niet zo lang als zij. Bij vier snelle kilometers houdt het al gauw op, maar dan staat er wel een mooie tijd op mijn Facebook page te shinen, social pressure.

Fieke haar beginstand (laat je niet afschrikken door de cijfers, natuurlijk heeft ze meer kilometers gerend dan er op haar telefoon staan)

De beginstand van Francien

Het blijft overigens wel een sportieve challenge en wat staat er eigenlijk tegenover Fieke? Wie denk jij dat er gaat winnen? Ik of Fieke? En doe je ook met ons mee?

Let’s start the game, may the best one win!

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent