The daily breakfast

Ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag, zo wordt gezegd. Eentje die je niet mag overslaan. Toch is het voor vele van ons (including me) soms een lastige opgave om ’s morgens vroeg een hele maaltijd naar binnen te werken. Ik doe het wel altijd braaf en moet eerlijk zeggen dat ik daar dan ook de hele ochtend de vruchten van pluk (lees: geen enorme honger om 10.30 met niks anders in de buurt dan chocola). Mijn ontbijt is op een doordeweekse dag als deze woensdag eigenlijk altijd hetzelfde, met kleine variaties daargelaten. In het weekend daarentegen komen de afbakbroodjes en croissants op tafel! Wat ik dan eet op een doordeweekse ochtend? Nou dit:

Met het fruit wordt natuurlijk afgewisseld. Vandaag had ik toevallig aardbeien in huis, maar ook frambozen, bananen of kiwi’s vind ik heerlijk!

Hoe ziet jouw dagelijkse ontbijt eruit?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

 

Recent