And the winner is…

Vorige week daagde Francien mij uit voor een challenge. Wie zou er deze week de meeste/snelste kilometers maken? Ik vervloekte Frans, aangezien ik midden in mijn scriptiestress zat en wanneer ik word uitgedaagd wil ik natuurlijk ook winnen. Uiteindelijk bleek het zo slecht  nog niet, die challenge. Ik moest nu namelijk lopen, dus als ik even vast liep tijdens het schrijven trok ik mijn hardloopschoenen aan.

De bovenste rij is van Francien, de onderste van Fieke

Goed, de week zit er dus op en nu is het tijd voor de onthulling van de winnaar. Aangezien het een drukke week was voor zowel Francien als voor mij dit keer geen enorme afstanden. Francien liep deze week 3 keer en kwam in totaal aan 11,67 KM en haar snelste run had een gemiddelde tijd van 5.19 minuten per KM. Fieke liep deze week 4 keer en kwam in totaal aan de 22,98 KM en de snelste run had een gemiddelde tijd van 4,58 minuten per KM.

And the winner is: Fieke! De meeste KM deze week.. Oh she’s proud! Maar goed, Francien had dan ook een aantal onverwachte dingen die haar schema enigszins in de war gooide (daarover later meer). En in scriptietijd bestaat er geen betere afleiding dan een (korte) run. Maarrr er is nog een prijs te verdelen. En wel voor de snelste run. En deze gaat naar *tromgeroffel* Francien! Zij liep 1 KM in 4.27. En dat is een super goede tijd!

Hoeveel keer/KM heb jij deze week gelopen en hoe denk je over een GirlsLove2Run challenge binnenkort?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent