THE GOLDEN HOUR

Is de maand juni ook aan jou voorbijgevlogen in een oogwenk? Mijn blacklist is zo goed als afgestreept, op het inrichten van het kantoor na dan. Die hou je nog van ons te goed. Het is de hoogste tijd om me samen met Joyce volledig te richten op de sportzomer. Girls Love 2 Run is daarom omgedoopt tot THE GOLDEN HOUR. Geïnspireerd door THE GOLDEN ISSUE van Vogue is Joyce aan de slag gegaan met de fotografie voor deze maand en het resultaat mag er zijn, vind je ook niet?

Maandthema juli - GL2R (blog) (7)

Wat je van ons kunt verwachten? VEEL! Je hebt het misschien niet door, maar achter de schermen wordt er ontzettend hard gewerkt aan Girls Love 2 Run en dat begint langzaam maar zeker haar vruchten af te werpen. Dat er niet meer iedere dag een blogpost online komt heeft daar deels mee te maken. Girls Love 2 Run wordt de komende maanden vooral een verzamelplek van alles dat op ons hardlooppad komt de aankomende weken. Op social media (Instagram & Snapchat) kun je voornamelijk zien waar we ‘live’ uithangen. Want we zullen niet veel achter onze gloednieuwe bureaus zitten de komende tijd. En jij trouwens ook niet! Gaan wij ergens heen, of op reis dan ben jij er ook gewoon bij. Live of vanachter een scherm. Francien, wat bedoel je? Dat ga ik je eens even haarfijn uitleggen.

Maandthema juli - GL2R (blog) (6)

#UNLIMITEDAMSTERDAM
De winnaars zijn inmiddels bekend, maar dat neemt niet weg dat ik jou niet ga terugzien in het Nike Running Clubhouse op het Westergasterrein. Om precies te zijn in de Zuiveringshal. Waar van 6 tot 9 juli verschillende running activiteiten en evenementen plaats, waar je je nog steeds voor kunt inschrijven op de website. Met de Nike Run & Train Forever sessies in het Running Clubhouse biedt Nike de mogelijkheid om een nieuwe manier van trainen te ervaren. Tevens is er de mogelijkheid voor 1 op 1 sessies met Nike specialisten, die adviseren welke hardloopschoenen het meest geschikt zijn voor je run.

Maandthema juli - GL2R (blog) (5)

#ECHATLETIEK2016
Dinsdag, vandaag dus zijn we aanwezig bij de openingsceremonie van het EK Atletiek aka #ECHAmsterdam2016 dat wordt gehouden op het Museumplein. We zullen je live meenemen via Snapchat (gebruikersnaam: girlslove2run). Later deze week zullen we Hollands Glorie aanschouwen en aanmoedigen in het Olympisch Stadion. Doe je met ons mee? Dafne Schippers, onze eigen Susan Kuijken, Nadine Broersen, Lisanne en Laura de Witte, Gregory Sedoc, Churandy Martina, ze kunnen je cheer-on’s allemaal keihard gebruiken. En als je mij of Joyce ziet, vergeet je ons dan geen gedag te zeggen? Vinden we alleen maar leuk!

Maandthema juli - GL2R (blog) (3)

#CROSSTHELINE
In de 2de week van juli presenteren we je een week lang een interview reeks die in zijn geheel is opgedragen aan Usain Bolt. Verwacht liefdesbrieven, een video, hete presentatoren en de beste voetbalster die Nederland rijk is. Allen vertellen ze hun eigen verhaal als het aankomt op sport en wat het hen gebracht heeft en wat Usain Bolt voor ze betekent. En zoals ik al aangaf vertrekken wij (en 2 van jullie) op 22 juli naar London, waar we een bezoek brengen aan de Diamond League. Je weet wel, die wedstrijd waar Usain Bolt vormbehoud wil tonen. Om zich op die manier rechtstreeks te plaatsen voor de Olympische Spelen. Volgende week gaan we los! Dus stay tuned.

Maandthema juli - GL2R (blog) (1)

#CRASHTEST
Momenteel ben ik best friends met mijn Fitbit Blaze en Bose QuitComfort 35 en Smoovall (de spray die schuurplekken onder mijn tieten beloofd te voorkomen tijdens een marathon, eerst zien dan geloven nietwaar?) Zelden ben ik zo tevreden geweest over drie toegestuurde producten. De hoogste tijd om mijn ervaringen hierover te delen. Ik krijg hier niet voor betaald, want dat is niet nodig. Dit zijn gewoon twee rete goede producten die je leven als sporter aanzienlijk veraangenamen.

Maandthema juli - GL2R (blog) (2)

#HOLIDAY
In de laatste week van juli ontvlucht ik Nederland en voor het eerst in lange tijd is dat niet gerelateerd aan Girls Love 2 Run, maar ga ik een week rondhangen aan de Frans(i)e(n) Riviera. Joyce neemt in mijn afwezigheid de honneurs waar. Ik ga proberen geen enkele keer mijn laptop aan te raken. Geen idee hoe dat me afgaat, maar het is het proberen waard. Ik moet dan even bijkomen van het afgelopen half jaar en me opladen voor het tweede deel van het jaar. Want dat het druk is, blijft en wordt dat kan ik je garanderen. En zo hoort het ook. Ik hoop dat je zo nu dan ook gas terugneemt om even te overzien wat je zoal bereikt hebt en wat je nog wil bereiken de aankomende tijd!

Maandthema juli - GL2R (blog) (4)

En als terugkom gaan Joyce en ik volle bak gas geven als het gaat om RIO. Nog steeds weten we niet of we er heen gaan, maar dat we er iets mee gaan doen daar kun je zeker van zijn!

?

Francien & Joyce

Fotografie door: Veerle Brands & Nena Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent